Wpis z mikrobloga

Drogie Mireczki a ja znowu pytanie z serii #automobil jako, że decyduje się jak prawdziwa kobieta. Znow stoję przed dylematem. Czy kupić raczej Subaru BRZ/Toyote GT86 czy Peugeot RCZ R. Ta pierwsza S/T ma zajebiste kierowanie no i silnik 2.0 Boxter, natomiast P ma 270 kucyków (aczkolwiek 1,6 THP) no i wydaje się wygodniejszym samochodem do codziennej jazdy. Krucafix, mam dylemata takiego że hej. ()

P.S. Pegueot wydaje mi sie jeszcze deczko ładniejszy wizualnie, ale z drugiej strony to Peugeot.

#samochody #smuteczek #dylematy #pytaniedoeksperta
  • 27
@taidi: No Toyota wyglądem nie robi szału, z zewnątrz wydaje się mała, jest to auto 2+1/2 niż 2+2, ale bagażnik sensowny. Za to prowadzenie gitara. W Warszawie i Łodzi za jakieś 20 tysięcy salon założy Ci dmuchawę i da na to gwarancje, więc jest też taka opcja.
PS. silnik boxer, nie boxter.
@Mindblower: a napisałem dobrze :D ale potem przypomniałem sobie, że się na tym nie znam więc na pewno napisałem źle i zmieniłem :D. w sumie i tak jeżdżę max 2 osoby
@AllOver: Oj nie TT to nie moja bajka (fakt ze identyczna jak RCZ z wyglądu, lecz primo - za dużo takich jeździ, drugie primo jak moge kupic rcz za 70% ceny tt to po co przepłacać? )
@Shodan56: no ale taka prawda. dopoki nie zaczynasz latac bokiem i bawic sie na torze to rwd praktycznie nie robi zadnej roznicy. a prawda jest taka ze 99% uzytkownikow aut z tylnym napedem w zyciu nie zrobi z niego dobrego uzytku.