Czy tylko ja mam tak bardzo #!$%@? na sylwestra? Pomijając, że nie mogę pić to i tak ten rok był #!$%@?. Oprócz zdania prawka za pierwszym nie zrealizowałem w pełni postanowień, które w tym roku wziąłem na poważnie. Jaki rok, taki sylwester. Posiedzę sobie w piwnicy przy @top_czipsy ( ͡°͜ʖ͡°) i batony, ewentualnie później pójdę do cumpla pośmieszkować. A i prawie zapomniałem, 20 minął rok od założenia konta ale mirkować zacząłem dokładnie rok temu ( ͡°͜ʖ͡°) Także miło było spędzić pierwszy rok z wami. Mirko uczy i bawi #sylwesterzwykopem #przegryw dla 2015 ale sylwester #wygryw #roknamirko #sylwester
@Olek_Grom_Jr: Jestem typem introwertyka. Sto razy bardziej wolę posiedzieć sam czy z dobrze znanym cumplem, niż z dużym gronem kogo słabo znam. Jakoś mnie to nie dobija. Byleby się ten rok skończył( ͡º͜ʖ͡º)
Część druga bitwy. 4 minuty znamienitej zabawy. Rumińskie pięści vs miętki rogal. Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku #heheszki #rumun #crossmemizm #blender
A i prawie zapomniałem, 20 minął rok od założenia konta ale mirkować zacząłem dokładnie rok temu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Także miło było spędzić pierwszy rok z wami.
Mirko uczy i bawi
#sylwesterzwykopem #przegryw dla 2015 ale sylwester #wygryw #roknamirko #sylwester
Komentarz usunięty przez moderatora