Aktywne Wpisy
nadziej_c +12
bylem dzisiaj u barbera klasy premium i zrobil mi taki przedzialek, czy tak powinno byc? dodam ze zaplacilem 400zl
KrwawyPacyfista +38
Jest taka szansa że dawno nikt Ci nie powiedział tego, że jesteś ważny i tego że Twoja opinia się liczy. Głowa do góry będzie wszystko dobrze zaufaj sobie bo radzisz sobie w obecnej sytuacji najlepiej jak tylko potrafisz. Kocham Cie ʕ•ᴥ•ʔ
Jestem na etapie konfiguracji w #projectcars mojego zestawu T300GTE + T3PA .
Problem polega na tym ,że kompletnie ale kompletnie nie znam tej terminologii po angielsku , jakiś soft clip, scoop itd. Znalazłem świetną stronkę :
http://pcars.oscarolim.pt/wheel-settings/global-settings Gdzie jest wszystko napisane tylko jak mam wiedzieć która opcja jak się nazywa w języku polskim.
W #ps4 mam ustawiony język polski , ustawienia angielskiego rozwiązało by sprawę ale nie wiem czy wszystkich gier mi nie zrobi po angielsku, a tego nie chcę ( również inne osoby korzystają z konsoli ).
p.s Jest to moja pierwsza kierownica i nie wiem czego mam się po niej spodziewać. Po pierwszym wyścigu od razu zauważyłem niepoprawną konfigurację , ponieważ najmniejszy skręt ( przyszpieszając po prostej ) powoduje duży opór . A tak być raczej nie powinno.
Pomożecie ?
#simracing
@damian_co_dalej: na ps4?
@kabaret10: Chętnie bym Ci pomógł ale nie w tej grze, PCars nie ma tutaj dobrej opinii.
Twoja kierownica będzie się trochę marnować, pc ma wg mnie #!$%@? ffb i cały feeling jazdy, jakie bym ustawienia nie zrobił to i tak jest kupa w porównaniu do standardowych ostawień z AC.
AC, RFactor2 i inne simy to jest naturalne środowisko dla Twojego zestawu.
#bojowkaassettocorsy
Mam laptopa Asus n750jk ( i7 4 rdzenie , 850m 2gb ddr3 ,8 ram) , nie wiem czy uciągnie ac.
w tym na około 50 zawsze ktoś jeździ.
mamy ligę na wykopie, patrz #acleague jestem jej organizatorem.
a lapek pociągnie assetto może nie na najwyższych ale jakiś miks średnio wysokich powinien polecieć
W grze są gotowe ustawienia pod najpopularniejsze kierownice, pod t300 chyba też jest, można jeździć tak, można je też dowolnie modyfikować.
ehhh ta sesja w lutym ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Steam sale moze wyjsc drozej niz kupno na stronach z kluczmi (nie zadne ruskie).
@TheSznikers:
@skethoo: mam ps4 i chciałbym grać w miarę realne wyścigi. jaka gra i jaka kierownica? widziałem na allegro kierownice po 300 zł... trochę drogie mi się wydają
kup co najmniej to http://www.amazon.co.uk/Thrustmaster-Ferrari-Force-Feedback-Wheel-y/dp/B015CNQW24/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1451041293&sr=8-2&keywords=thrustmaster+t150 albo graj na padzie