Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
onomatopeja_ +4
odkąd mam express do kawy testuje różne kawy i mleka. Na chwilę obecną o dziwo najsmaczniejsza była MK Cafe Premium plus alpro barista karmel, albo tymbark barista owsiany. Totalnie natomiast nie podeszła mi Blue Orca Coffee wersja Brazil. Ciekaw jestem waszych polecajek. #kawa #kawatime #ekspresdokawy
Jeżeli chodzi o aferę, to czekam na nią ( ͡° ͜ʖ ͡°) Razem z @Kofi i @Crane87 przygotowaliśmy się. Mamy chipsy, batony, popcorn, oraz colę :)
Na normalnym turnieju już dawno byście odpadli za samo zachowanie, ale nasz jak wiadomo jest nie do końca poważny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jedno jest pewne - jeżeli w przyszłości odbędą się jeszcze jakiekolwiek turnieje organizowane przez nas, to drużyna ta już nie wystąpi w turnieju w żadnym turnieju.
#mirkogsturniej
Drużyna ta zdecydowanie utrudniała przeprowadzenie meczu. Mogli się zachowywać normalnie, a nie jak jakieś dzieci. Ostateczna decyzja zawsze należy do organizatora turnieju, ale dzięki za opinię, weźmiemy pod uwagę :)
Tego to chyba ja nie skomentuję xD
Przypomnieć wam mecz na Kondominium? Prawie wszystkie wasze mecze były rakotwórcze :) Może @Crane86 skomentuje wasze zachowanie w tamtym meczu
Nie trafiłeś