Wpis z mikrobloga

Szczerze, to chyba wolalem jak wykop byl opanowany przez kucow i agitacje partii Korwin i pochodnych, niz teraz gdy jawnie forsowana jest prorządowa propaganda PiS i spam "niezaleznymi" zrodlami przez tych samych agresywnych trolli. Szczytem wszystkiego bylo znalezisko (chyba nawet z plomieniem) , gdzie jako zrodlo informacji jakoby KoD byl oplacany przez Sorosa byl komentarz na portalu bankier.pl xD Oczywiscie naczelny antysystemowiec Mr. Ciastko łyknął to i u Moniki Olejnik przedstawial jako pewnik :D

#neuropa #4konswerwy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@SzaraTecza: Google rowniez nie slyszalo o takim czlowieku, jedyne linki ktore zwraca to wykop i nonameowe strony typu mozaaf.com

Czy to nie jest dla Ciebie oczywiste, ze to jakis fejk?
  • Odpowiedz
Czy to nie jest dla Ciebie oczywiste, ze to jakis fejk?

@pejczi: Dla mnie jest - to nie ja jestem tutaj problemem. Na tym portalu możesz napisać ironiczny komentarz i dostać plusy zarówno od przeciwników i zwolenników PiS - taki poziom absurdu osiągnęliśmy.

A pan major? Nic dziwnego, że o nim nic nie wiadomo - to przecież sama wierchuszka ABW. Tym bardziej jest wiarygodny.
  • Odpowiedz
  • 3
@SzaraTecza: Jak pewnie juz zdążyłeś zauwazyc, mam na tym portalu konto od kilku lat - ostatnimi czasy nie wiem, czy ktos jest az tak inteligentny, ze to ja nie łapie jego wybitnej ironii/sarkazmu, czy tez tak bezgranicznie glupi.

Wybacz, zle Cie ocenilem cumplu.
  • Odpowiedz