Aktywne Wpisy

TheSznikers +91
źródło: temp_file114283707418669788
Pobierz
Poczuj_Rurznice +60
Muszę się z wami czymś podzielić bo czuję, że muszę.
Wczoraj jakoś tak bez planu wypaliłem do żony, że może pojedziemy na jeden dzień do Warszawy z dzieciakami zobaczyć to i owo. Stara chciała zobaczyć łazienki królewskie a dzieciaki Centrum Nauki Kopernik. Ja w sumie też nigdy nie byłem z Warszawie mimo, że mam 38 lat. Aha - mieszkamy w miasteczku powiatowym w Wielkopolsce i generalnie żyjemy jak pączki w maśle.
No
Wczoraj jakoś tak bez planu wypaliłem do żony, że może pojedziemy na jeden dzień do Warszawy z dzieciakami zobaczyć to i owo. Stara chciała zobaczyć łazienki królewskie a dzieciaki Centrum Nauki Kopernik. Ja w sumie też nigdy nie byłem z Warszawie mimo, że mam 38 lat. Aha - mieszkamy w miasteczku powiatowym w Wielkopolsce i generalnie żyjemy jak pączki w maśle.
No

Nie może być tak, że kobiety mogą siedzieć w czapkach w kościele a mężczyźni nie!!!
#rownouprawnienie #kosciol #logikaniebeskichpaskow #heheszki
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_aoca38vp5eD75rDMkNc9K1cGNpmolLOe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Chociaż wolałbym aby faceci w zimę też mogli mieć nakrycia głowy.
Nawet jeśli tak by wyglądały i tak bym był zadowolony, że mi uszy nie marzną!
źródło: comment_PiXRodsPZsTAzCnDsxosjWIgCh0xM0yP.jpg
PobierzRaczej się tego nie doczekasz:
"Chciałbym, żebyście wiedzieli, że głową każdego mężczyzny jest Chrystus, mężczyzna zaś jest głową kobiety, a głową Chrystusa - Bóg. 4 Każdy mężczyzna, modląc się lub prorokując z nakrytą głową, hańbi swoją głowę. 5 Każda zaś kobieta, modląc się lub prorokując z odkrytą głową, hańbi swoją głowę; wygląda bowiem tak, jakby była ogolona. 6 Jeżeli więc jakaś kobieta nie nakrywa głowy, niechże ostrzyże swe włosy! Jeśli