Wpis z mikrobloga

"Policja przypomina: nie wchodzimy pod wpływem alkoholu nawet do płytkiej wody. Odurzony człowiek może utonąć nawet w kałuży!" Cóż największa "porażka" to będzie przełknięcie tej najprostszej opcji - wypadek + panika niebieskiego. Powstało już tyle scenariuszy, że ten wydaje się po prostu niemożliwy do zaakceptowania. Też wolałabym coś bardziej spektakularnego, no i żeby Ewa się znalazła... I jeszcze btw Adam O. to nie "gosc w czerwonym", surprise: to "gosc w białym". Pozdro 4all colors na CSI Wykop.
#ewatylman
  • 7
@olni: lol, oczywiście w łyżce wody można się utopić, tyle że nikt w panice nie ucieka, po za tym twierdził że widzi jak ręce do niego wyciąga i tonie, czyli że gruntu nie miała a to nie możliwe
Ok może źle go rozpoznałam, ale... mam fotkę Adama O. zgraną z jego profilu na fb w pierwszym dniu zagnięcia EwyT. Na tej fotce jest moim zdaniem gość, który jest tutaj ubrany na biało, więc nie wiem o co kaman. Z resztą tą samą fotkę Adama O. którą mam wkleiła jakaś laska w komentarzach na profilu Rutkowskiego. Sami porównajcie. Chyba, że Adam O. umieścił sobie jako profilowe zdjęcie Arkadiusza T. - tylko