Aktywne Wpisy
dupox +51
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Petru to jeszcze większe, bo bardziej zakłamane i powiązane z banksterką zagrożenie dla Polski
@Singularity00: No raczej nie. Zwlaszcza, ze Petru nie obiecuje zlotyh gor, to robi PiS i jak widac Polakom to wystarczy.
Jest nagranie video z tego przemówienia.
Ale reszta jak najbardziej prawdziwa, plan B był i został zrealizowany w postaci Petru. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przykre tylko, że ponad 7% głosujących kupiło tę bajeczkę o
Nie mówię, że należało nic nie robić i akceptować 1000% przerost kadr w nikomu niepotrzebnych zakładach ale to co zrobiono to była złodziejska prywatyzacja, która uczyniła z Polski montownię i rynek zbytu dla zachodnich koncernów.
@Singularity00: jakiej gospodarki? Gdzie ty miales gospodarke w latach 80? Juz zapomniales jak to wtedy wygladalo?
Prywatyzacja to bylo jedyne wyjscie, aby cokolwiek uratowac z tego biznesu. Widac to najlepiej po kopalniach, ktore nie zostaly sprywatyzowane.
Co to ma do rzeczy przy tworzeniu nowej platformy z Ryśkiem zamiast Tuska na czele. To tak jak z przepowiedniami Nostradamusa, dorabiacie filozofię po fakcie i z większą wiedzą niż Lepper miał wtedy. #!$%@? ludzie.
@YodaMonster: Dowody?
@YodaMonster: Dlaczego po prostu tych dokumentow nie opublikowal? To wlasnie bylo smieszne, machal tymi papierami przy okazji kazdego wywiadu, a jakos nie udalo mu sie ich pokazac. To tak samo