@3mkfolieochronne, dobra robota, nie spodziewałem się, że zrobicie je aż tak szybko! Wiadomo coś może o foliach arc? Pewnie wszystkim zależy na oklejeniu całego szkła, bez zostawiania irytującej przerwy... Możecie powiedzieć, jak wygląda wytrzymałość takich folii? Cały czas zastanawiam się czy wybrać arc'a czy flexible glass... A może wyczarujecie coś w stylu flexible glass 3d, ale bez pokrycia aluminiowej ramki?
@Ccore zawsze staramy się, aby nasze produkty były jak najszybciej dostępne na mobilne nowości ;) W tym przypadku dostępne będą komplety PiT czyli przód i tył, w tym wyjątkowo 3mk ARC PiT :) Trzymka, Paulina z 3mk
@3mkfolieochronne: na Flexible Glass 3D nie ma szans? :( Ok, zawsze coś. Wasze sklepy (szczególnie w Ferio w Koninie) będą zaopatrzone w folie do OPX? Jeszcze nigdy nie naklejałem Arc'a i szczerze mówiąc... Wolałbym żeby zrobił to ktoś za mnie. :)
Nie wiem co to za posmiewisko na wykopie z osób które idą na miesięczne przeszkolenie wojskowe i składają przysięgę. Jakby była wojna to i tak każdy z nas będzie miał gówno do gadania xD #wojsko #ukraina #wojna
https://folie-ochronne.3mk.pl/pl/searchquery/(One+1003)/1/full/5?url=(One,1003)
@3mkfolieochronne, dobra robota, nie spodziewałem się, że zrobicie je aż tak szybko! Wiadomo coś może o foliach arc? Pewnie wszystkim zależy na oklejeniu całego szkła, bez zostawiania irytującej przerwy... Możecie powiedzieć, jak wygląda wytrzymałość takich folii? Cały czas zastanawiam się czy wybrać arc'a czy flexible glass... A może wyczarujecie coś w stylu flexible glass 3d, ale bez pokrycia aluminiowej ramki?
W tym przypadku dostępne będą komplety PiT czyli przód i tył, w tym wyjątkowo 3mk ARC PiT :)
Trzymka, Paulina z 3mk
Trzymka, Paulina z 3mk