Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +91
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
wfyokyga +160
Dobranoc
Od wtorku (17.11) ponownie ruszamy ze sprzedażą naszych produktów!
Serdecznie zapraszamy do sklepu przy ul. Zwycięskiej 39 we Wrocławiu.
Od poniedziałku do czwartku w godz. 8:30-14:00.
Oddział Regionalny Agencji Mienia Wojskowego we Wrocławiu
http://www.amw.com.pl/pl/p/oferty-bezprzetargowe/57#
jest tam mnóstwo różnego badziewia ale może jakiś fan sie skusi, ew jest tam trochę sprzętu dentystycznego w sam raz dla kogoś zainteresowanego #modelarstwo
#wroclaw #wojsko #agencjamieniawojskowego
Uszkodzone okulary ochronne, zepsuta ręczna maszynka do włosów, połamane noże do jarzyn, używane piżamy, zleżały czepek lekarski xD Powinni dopłacać za utylizację tych śmieci.
Hmm... znalazłem torby na granaty. Chyba kupię, bo chciałbym zacząć chodzić po bułki, a obwarzan75 i rogalking polecali te pojemniki.
w sumie kompasy artyleryjskie i torby na wyposażenie spoko
@mroz3: Szkoda że nie wysyłają. :(