Aktywne Wpisy
Atreyu +780
Jutro będzie mój pierwszy dzień mamy, bez mamy
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
Pierwszy raz kiedy kwiaty zaniosę na cmentarz, to dziwne uczucie
To była najsilniejsza osoba jaką znałem. Nigdy nie narzekała na swój los. Nawet z rozsianym nowotworem nigdy się nie złamała i martwiła głównie o rodzinę. I dzięki niej ja też jestem silny. Nauczyła mnie żeby się nie poddawać nawet w najczarniejszej godzinie. To jest coś co też kiedyś chce przekazać swojej rodzinie
Do zobaczenia,
badreligion66 +580
Nie musi to być nic pancernego, nikt nie będzie na tym grał itp. Tylko internet i TV.
Budżet: 1000 zł
Dzięki :)
Można się podpiąć z kablem Ethernet, jednak nie ma w nim wbudowanej przeglądarki www itp.
Założenie jest takie, aby był to nowy sprzęt, więc najlepiej poprzez HDMI zwłaszcza że kable były w zestawie z TV.
@Jubei:
Nie widziałem tego wcześniej :) Przejrzałem internet na szybko i wygląda dobrze, małe i poręczne. A do tego 500 zł kosztuje :) Dzięki kolego :)
Tak czy inaczej dzięki za wskazówkę :)