Wpis z mikrobloga

@j130: ceny na to wzrosly chyba DWUKROTNIE od momentu jak tym się interesowałem... czy mi się tylko tak wydaje? Inne rzeczy też mocno poszly w górę i nie opłaca się ich kupować (w PL mam reklamację łatwiejszą i ceny mniejsze albo takie same). Majfriendy oszalały? A fotke zapodaj, rozumiem że rozumiesz jak to działa i samą taśmę badałeś by wykluczyć sterownik?
  • Odpowiedz
@zapoznalem:
ponownie wam piszę ... zółty nie wie że korzystałeś z kuponu
to co jest u Ciebie w zamówieniu widzisz tylko TY...
A jak się boicie że jd wam zabierze to się dogadajcie z zółtym i wpłate przez paypal albo niech wyśle wam jaką pierdołę za połowe ceny gratis
Ludzie kombinujcie troche... Pod żadnym pozorem nie domagajcie sie zwrotu całej kwoty... bo dostaniecie kilka centów !!
  • Odpowiedz
@j130: Zamówienie było robione 23 października, wysyłka 26-go. Kupiłem PayPalem za 2,99$ (z kuponem -10$). Można zrobić lutowanie ale trzeba wyciąć 1 ogniwo (6led/10cm). Zrobiłem inaczej podłączyłem od dupy strony (2 gniazda -żeńskie) i uff wszystko działa. W tym przypadku odpada narazie funkcja przelotu ew. następnych taśm w szeregu. I kwestia zaizolowania styków; Żółtki to robią jakąś przezroczystą plastyczną masą.
  • Odpowiedz