Aktywne Wpisy
Czyste_Buty +3
Nie chcę robić z siebie mizogina, chama i prostaka (tych rzeczy się bardzo brzydzę)
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie
Chcialbym wejsc do ringu z sheeya i #!$%@? jej gonga na buzie a potem rozerwac spodenki z jej tłustej dupci i przeleciec analnie.. przepraszam ale to mnie tak podnieca, ze nie daje rady
#famemma
#famemma
http://www.wykop.pl/ludzie/Meshiash/
-1610
Zwoływał kumpli ze slacka do zrobienia rewolucji w obronie zbanowanego permanentnie @nt22 a sam wyłapał perma ( ͡° ͜ʖ ͡°)
plurazlim na tym portalu jest obcy
ach ta ksenofibia i nietolerancja w moderacji
Zaiste, znakomity przykład dyskryminacji ze względu na przekonania polityczne,
Czemu? To mój dobry znajomy.
nt dostal perma za wrzucenie artów o zamachu
OT pluralizm.
co sie działo dalej mnie #!$%@?. Ważne jest sedno sprawy.
JAk ktos robi to co wy to juz be ? Jebłem.
Mieli świadomosc bo wiedzą, ze na tym portalu moderacja to tez lewusy i nei ma pluralizmu.
link -> przeczytam -> zakop albo nie
KLIK -> 100 zakopów + 100 minusów
Manipulacja to manipulacja. Nie ma róznicy czy walisz przy tym głupa czy robisz to wprost. Ten co wali głupa to dodatkowo jest jeszcze wiekszym manipulatorem w zasadzie.
Pozbawienie kogoś życia, to pozbawienie kogoś życia. Niezależnie, czy ktoś się zagapił jadąc autem, czy też planował morderstwo parę miesięcy. Morderstwo parudziesięciu swoich niepełnoletnich rodaków. Oh wait, olbrzymia część wykopu go popiera.
Po prostu nie mam czasu na głupoty. Poniemajet ? Srajcie sobie na głowy.
PS nie bredz o morderstwach bo pokazujesz swoją indolencje umysłowa.
JEszcze nie zwariowałem..
Takze ten tego, ty bredzisz.
A po drugie - zawsze możecie sobie założyć własny elitarny prawakowy wykop, gdzie będziesz mógł się licytować z innym gimbo-prawakami jak bardzo nienawidzisz lewaków.
Zresztąbredisz bo to by było bezprawne i z tytułu dyskryminacji mógł by owy właściciel beknąć i to zdrowo. Nie znasz prawa ani konstytucji i opowiadasz farmazony.
1. Postaw tezę
2. Ktoś się z nią zgadza i żąda dowodów.
3. Hurr durr sam sobie lewaku znajdź dowody, bo ja nie mam czasu.
4. ???
5. Brak profilu
6. Dalej jesteś żałosnym krzykaczem wyciągającym swoje tezy z dupy.
xddddddd
LEwacki bełkot.
O #!$%@? x2 xD
@atc_damian: > I istnieje różnica
czyli jestes świadom takiego pajacowania :)
Wasza lewacka logika jest taka
Robimy syf, manipulujemy i łżemy na całego, że tak nie ma a w międzyczasie polujemy na prawaków, którzy robią to samo. A potem #!$%@? bzdury, jacy to my jestesmy poszkodowani.
#lewackalogika w pełnej krasie.
po proofsy odsyłam do tagu #polityka $# 4konserwy #neuropa z mojego profilu.
znajdziesz, wierze !!
a teraz 11
Tak, istnieje różnica pomiędzy udowodnionym perpetum prawakum, a twoja tezą - wrzuceniem linka, na który każdy wchodzi osobno i robi z nim co chce.
Jeżeli w tych słowach znajdujesz potwierdzenie tezy jakoby mistyczni lewacy zwolywali się i manipulowali czymkolwiek, to obawiam się, że z twoim mózgiem nie wszystko jest w porządku. Jedną z podstawowych cech odróżniających człowieka od innych istot jest zdolność do abstrakcyjnego myślenia. U ciebie najwidoczniej tego brakuje.