Aktywne Wpisy
salanderek +26
Czy i co ile pierzecie szczotkę do kibla? Zamieszkałem jakiś czas temu z dziewczyną i była zdziwiona, jak do białych ubrań w pralce dorzuciłem szczotkę do kibla, bo u niej się nie prało, tylko kupowało nowe, u mnie w domu natomiast tak średnio co 2-3 miesiące - wyrzucanie i kupowanie nowych szczotek to wg mnie marnowanie pieniędzy, także ciekawy jestem jak jest u was
#kiciochpyta #mieszkanie
#kiciochpyta #mieszkanie
źródło: shopping
Pobierz
WenerowaAngela +243
źródło: temp_file3347759745930012809
Pobierz

W Chocimskim Młynie skręciłem na nowo wybudowany most nad Brdą. Za mostem pojawiła się wąziutka betonowa dróżka, chyba jeszcze za PRLu, nawet Maluchy nie przecisnęłyby się obok siebie. :) Dojechałem do Babilonu (na DW 212) zrobić zdjęcie znaku miejscowości. Zawróciłem i skręciłem na Kopernicę. Tam tak samo jak poprzednio z cykaniem fotki ale jechałem dalej. Pomimo że miałem mapę, przez gruntowe drogi dojechałem znów do DW 212.
Troszeczkę nią pojechałem i skręciłem znów w las. Szukałem miejscowości Wolność. Po gubieniu się w lasach znalazłem to miejsce lecz niestety nie miało tablicy miejscowości. Doczłapałem się znów do Charzy i wróciłem do Chojnic.
Trasa
Zdjęcie1
Zdjęcie2
Zdjęcie3
Zdjęcie4
---------------------------------------
22 653 - 56 = 22 597 km
Poprawny wynik był 22 653 km ;)
#rowerowyrownik
źródło: comment_gC7TN061MGas6DejrQIt9fsAFVh0Vivs.jpg
Pobierz