Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +54
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Aokx +147
Jest sobie dysk twardy z zainstalowanym Win XP, ma założoną jedną partycję podstawową i jedną partycję rozszerzoną (na rozszerzonej 3 partycje logiczne). Niestety dysk zaczyna niedomagać, mocno siadł transfer, pojawiły się badsektory. Potrzebuję sklonować jego obraz na drugi, nowy hdd. Jakiego programu użyć, aby poszło bez problemu kopiowanie nawet tych sektorów z badami (w sensie że przy napotkaniu na badsektor program nie przerwie pracy, ale zignoruje błąd i pójdzie dalej) i nie było jazd z partycją rozszerzoną? Clonezilla, Redo, Easeus, czy może coś jeszcze innego?
#komputery #windows