Zamów coś, a przyjdzie do Ciebie przesyłka, ale z Chin... Siedziba firmy w stolicy i myślałam, że jednak przesyłka będzie z PL... Dotarła po 3 tygodniach... Szkoda, że nie informują, że przesyłka będzie z Chin i bez żadnego paragonu ani potwierdzenia zakupu. #zakupy #sklep #cwanylis #rozczarowanie
A weź ich pociągnij za ogon i poproś mailowo o paragon albo rachunek albo fakturę a jak będą się migać to "uprzejmie donoszę" do US za cięcie w #!$%@?.
@misia87vs: > W celu zwrotu towaru prosimy o przesłanie towaru wraz z paragonem, numerem zamówienia oraz numerem konta na jakie mamy dokonać zwrotu
Spoko, przy #!$%@? to mało istotne choć pieniądz to pieniądz, gorzej gdy kwota jest konkretniejsza a sprzedawca ma dupochron żeby zwrotu ani reklamacji nawet nie próbować rozpatrzeć.
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Siedziba firmy w stolicy i myślałam, że jednak przesyłka będzie z PL...
Dotarła po 3 tygodniach...
Szkoda, że nie informują, że przesyłka będzie z Chin i bez żadnego paragonu ani potwierdzenia zakupu.
#zakupy #sklep #cwanylis #rozczarowanie
Spoko, przy #!$%@? to mało istotne choć pieniądz to pieniądz, gorzej gdy kwota jest konkretniejsza a sprzedawca ma dupochron żeby zwrotu ani reklamacji nawet nie próbować rozpatrzeć.