Aktywne Wpisy
mickpl +875
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
ziuaxa +108
ZBIÓRKA HAJSU NA 1-godzinnego LAJVA/Q&A dla SEBASTIANA #sebcel
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Wiemy, że Sebuś ostatnio ma ciężki czas i kompletnie brakuje mu motywacji do biegania więc postanowiłem coś z tym zrobić!
TERAZ
ZASADY ZRZUTKI:
Robię tak 2 razy w tygodniu… i od razu czuję się lepiej mając świadomość, że GW nie wbije tego dnia kilku gwoździ w kilka desek z tego miliona ze sławnego aforyzmu.
http://www.wykop.pl/link/1482877/podejrzani-o-zamach-w-bostonie-wedlug-gazety-wyborczej/#comment-14904767
Sooo hardcore.
#inteligentnekomentarze #trololololo
Ad rem: pierwsze zdanie przypisałeś mi a nie jest mojego autorstwa.
A po za tym co mnie obchodzi kolejna egzaltacja lewusów nad moją wypowiedzią czy innego atakującego lewicowy świat. Mogę wyrazić tylko zdziwienie, że ktoś się może ekscytować tym, że ktoś idąc rano do pracy bierze kilka egzemplarzy leweicowej gazety i niezwłocznie, bezpiecznie umieszcza je w koszu na śmieci.
BTW: Ego człowieka, który
Mogę tylko wyrazić zdziwienie, że komuś wydaje się, że walczy z systemem, bo wyrzuca bezpłatną gazetę do koszta :-)
Wyborczą tez kupujesz i wyrzucasz? To by dopiero miało power!
Metro, kolego, wciskają na każdym rogu w mieście... wystarczy wyciagnąć rękę, wziąć 5 egz. a potem się tego pozbyć przy najbliższym koszu. Szukanie rozdających gazety nie jest w moim zwyczaju.
Nie,
I dzięki tym pięciu egzemplarzom 2 x w tygodniu Metro polepsza statystyki dla reklamodawców, dzięki czemu może rozszerzyć kolportaż, a Agora zwiększa przychód.
@kamzikowy: Jakby cię nie obchodziła to byś się tak nie emocjonował. ( ͡₪ ͜ʖ ͡₪)