Aktywne Wpisy
Ale się inba u mnie w firmie odwaliła, jaja jak berety xD
Ogólnie mamy taki team kozaków do obsługi kluczowego, zamożnego klienta z Niemiec - dużego koncernu z branży energetycznej. Szef software house'u jak w sierpniu podpisał kontrakt na ten projekt to miesiąc uradowany chodził. Wszyscy najlepsi devowie mieli rzucić to, co akurat robią i tam przejść. Każdemu dał przy okazji delikatną podwyżkę, by zmotywować chłopaków do dowiezienia, bo jakby się udało,
Ogólnie mamy taki team kozaków do obsługi kluczowego, zamożnego klienta z Niemiec - dużego koncernu z branży energetycznej. Szef software house'u jak w sierpniu podpisał kontrakt na ten projekt to miesiąc uradowany chodził. Wszyscy najlepsi devowie mieli rzucić to, co akurat robią i tam przejść. Każdemu dał przy okazji delikatną podwyżkę, by zmotywować chłopaków do dowiezienia, bo jakby się udało,
nieocenzurowany88 +179
Nie chcę wam psuć zabawy, ale na PO będziecie tak samo #!$%@?ć jak na pisiorów, bo to jest tak naprawdę jeden #!$%@?. Trzeba być naprawdę naiwniakiem lub mieć poniżej 25 lat by myśleć inaczej.
#sejm
#sejm
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Otóż wygrzebałem z czeluści płytę socket 775 i chyba core2duo 3.0 ghz. Chciałem zmontować to do kupy żeby odpalić Civ5, Eve Online (ostatnio skapnąłem się że na koncie od jakiegoś czasu leci skill training) i podobne czyli nic mega wymagającego, no i pytanie jaką grafę do tego załączyć w przystępnej cenie żeby komfortowo odpalić wyżej wymienione ale nie przepłacać, bo to nie ma być kombajn do superprodukcji. Może jakąś używaną ktoś ma, albo wie skąd bezpiecznie ogarnąć? Coś pomiędzy AMD Radeon 2600 XT or NVIDIA GeForce 8600 GTS a AMD Radeon 6790 or NVIDIA GeForce GTX 560 or better with at least 1 GB VRAM chyba że lepszą warto i da radę. Z góry dzięki!
Edit: aha no i żeby to podpiąć do monitora co najmniej 22" fhd
//rozpędziłem się z tą nówką po szybkim rzucie oka na ceneo. Nówki raczej nie dostaniesz, ale karta sprawdzona i naprawdę daje radę, a że była tania w sprzedaży, to używki