Aktywne Wpisy
Czyste_Buty +9
Nie chcę robić z siebie mizogina, chama i prostaka (tych rzeczy się bardzo brzydzę)
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie
Ale odniosę się znowu do #badoo i #tinder
Jakos tak jest, ze przecietny koleś jak ja, na badoo nie ma czego szukać ;) w sensie- rozumiem doskonale kobiety, że zawsze poszukują dobrego ciacha, takiego że palce lizać :)) w zasadzie to przegladając profile, też lajkuję profile kobiet atrakcyjniejszych ode mnie o kilka lig ;)
Zmieniłem strategię, wlazłem sobie
Kto by pomyślał, że onuca może szczuć i manipulować. Trafia człowiek na wpis i szuka źródła zdjęcia i jak to ma się do rzeczywistości?
Okazało się, że narrację taką rozpowszechniają kacapskie konta propagandowe a prawda jest taka, że patoblogerzy wynajęli mieszkanie do którego wabili dziewczyny odurzali alkoholem
>ukraińskie chłopaki wezwane przez Zełeńskiego jako mięso armatnie, w tym samym czasie ich ukraińskie koleżanki skaczą na knagach całej Europy, w tym w Polsce.
Równouprawnienie.
Okazało się, że narrację taką rozpowszechniają kacapskie konta propagandowe a prawda jest taka, że patoblogerzy wynajęli mieszkanie do którego wabili dziewczyny odurzali alkoholem
Robione telefonem @anonim1133
W prawdzie same znakomite persony, jednak jestem trochę liczebnością zawiedziony.