Aktywne Wpisy
Teuvo +7
ile mieliście lat gdy pierwszy raz byliście pijani?
prawiczek92 +38
Ja idę z nią na sushi a wy zazdrośni #przegryw #przegrywpo30tce #podrywajzwykopem #pokazmorde #gdansk
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Niestety żaden z moich znajomych nie będzie miał czasu a ja mam do Poznania ponad 300km i też jutro pracuję.
Więc dla tych, co mają jutro czas i szansę dostania się do Poznania mam konkurs właśnie na wejściówkę na PoznanGameArena.
Bilet mam już u siebie i jest jeden warunek by być fair wobec redcoon.pl trzeba: "dla tych którym się uda mamy zadanie - przychodzicie na nasze stoisko, robicie sobie z nami foto a potem wrzucanie na swój FB z oznaczeniem profilu redcoon PL" https://www.facebook.com/redcoonpl/photos/a.395704283912.163023.289301438912/10153633908343913/?type=3
Jeżeli wpis osiągnie 100 plusów (to wylosuję) albo ktoś napisze taki komentarz, że mnie przekona dam wejściówkę danej osobie (jeżeli nie, napiszę na profilu facebook redoona i oni już sobie kogoś znajdą).
Jest też warunek ode mnie, jak ktoś dostanie ode mnie tą wejściówkę to pochwali się zdjęciem na redcoon.pl też na wykopie.
Pozdrawiam!
#poznangamearena
#rozdajo