Aktywne Wpisy

BurzaGrzybStrusJaja +1325
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
źródło: spadlozrowerka
Pobierz
prawiczek92 +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Pomóżcie, bo mi #rozowypasek jojczy, że #!$%@?łem kabli, wpiąłem jakieś gówno, a pożytku nie ma :(
Na chwilę obecną zastanawiam się albo nad kupnem jakiegoś #!$%@? z anteną (jak już wspomniałem), albo nad instalacją innego OSa (OpenElec?).
edit: Jedyny wątek z tym problemem który znalazłem to http://raspberrypi.stackexchange.com/questions/28623/extremely-slow-wifi-wired-connection-is-fine-osmc - gdzie w skrócie, powiedziane jest, że powinienem sobie mój dongiel wsadzić w... ᶘᵒᴥᵒᶅ
edit2: żebym nie wiem co robił, to max jaki udaje mi się osiągnąć to jest ok 400k/s ( ͡° ʖ̯ ͡°) Ale to jest mniejszy problem, bardziej drażnią mnie te napisy i ten ogólny "sluggish" po ssh :/
#kiciochpyta #pytanie
najlepiej puść kabel min piętro niżej, ustawienie kanału 14 nic nie da, bo paradoksalnie dwie różne sieci w tym samym kanale działają wydajniej - nastepuje bardziej sprawiedliwy podział szczelin czasowych przez co sąsiednie sieci się wzajemnie nie zakłucają
I fakt uzywam jakiegos wynalazku z OSMC, a nie bezpośrednio wpa_supplicanta - spróbuje przez niego.
@Boska_Klaudia / @kici666 - puszczenie kabla niestety nie wchodzi w gre :(