Wpis z mikrobloga

Mirki, zamówiłem sobie Lenovo Vibe X2 niby z allegro, niby polski język i miało być fajnie. Niestety dziś dotarł, języka polskiego w menu może 40% ale to nic w porównaniu do gówno chińskich apek, których nie dało się usunąć, ja #!$%@?, kto wgrywa takie ścierwo i po co? Telefon odesłałem do sprzedawcy i udałem się do euro po Huawei P8 lite, też chinczyk, ale bez gównianych aplikacji, wirusów i z pełnym wsparciem i gwarancją.

#smartfony #android #huawei
  • 8
@Jurigag: Tak, ale nie ma takiej, która wspiera w 100% polski język, potem przy aktualizacjach jeszcze większy problem, poza tym trzeba płacić za rom, rootować itp, wpienia mnie coś takiego, powinienem dostać telefon w pełni spolszczony i gotowy do używania. Nie muszę się na tym znać
@Jurigag: Ciężko żeby mieli dobre tłumaczenie na polski skoro nie działają na polskim rynku. To jest tylko wrzucone do translator i wklejone żeby było.
A smieciowa apki? Słusznie custom i po sprawie chociaż dla nas smieciowe apki a żółci ich używają a na taki też rynek idą te telefony więc nic dziwnego że tam są.