Wpis z mikrobloga

zamierzam kupić portfel bo mój juz sie rozpruł.Jakaś marka polecana?Raz kupilem petersona,ale są potwornie grube. Portfel najlepiej se skóry, na karty i jakaś gotówkę #portfel
  • 11
  • Odpowiedz
@konik: HAHAHA MILER TO NIECH SZYJE SWOJE KOSZULE BO O SKÓRZE TO TEN CZŁOWIEK POJĘCIA NIE MA LUB LUDZIE KTÓRZY DLA NIEGO SZYJĄ KOMPLETNIE SIĘ NIE ZNAJĄ, ZNAM WSZYSTKIE FIRMY SKÓRZANE NA RYNKU POLSKIM I ABY ZAISTNIEĆ W TEJ BRANŻY TRZEBA KOCHAĆ TO CO SIĘ ROBI. NIEWIELU MA POJĘCIE DLATEGO TA BRANŻA UMIERA.
CENA I JAKOŚC OFEROWANA PRZEZ PANA MILERA TO NIC INNEGO JAK JEDNO WIELKIE OSZUSTWO.
SKÓRA JEST W
  • Odpowiedz
@mlg20: NIE MOŻNA MIEĆ PRETENSJI ŻE PO 2 LATACH SZWY SIĘ ROZPRUŁY, PORTFEL JEST NAJBARDZIEJ UŻYTKOWANYM PRODUKTEM, W TEJ BRANŻY JEŻELI FIRMA DAJE 2 LATA GWARANCJI TO NIECH SIĘ PAN CIESZY I KORZYSTA.
  • Odpowiedz
@mlg20: POLECAM FIRMY KTÓRE SAMI SZYJĄ A OPRÓCZ TEGO PRACUJĄ ZE SKÓRĄ WTEDY MA PAN PEWNOŚĆ ŻE JEST TO DOBRY PRODUKT I REKLAMACJI NIE ODRZUCĄ. PETERSON MA ŁADNE MODELE ALE TO CHINY JAK WIĘKSZOŚĆ. POZDRAWIAM
  • Odpowiedz
@mlg20: Ja właśnie tez tutaj radziłem się w sprawie zakupu portfela i polecono mi firme foryoucollection, kupiłem i nie narzekam jeszcze, długo szukałem i wydaje się być spoko, pytałem jak wygląda reklamacja bo często zajeżdzam portfele powiedzieli mi że nie ma problemu, szyją na zamówienia siodła i inne rzeczy ze skóry i to mnie w sumie przekonało i się zdecydowałem z tego względu że nie mam ochoty już co chwile
  • Odpowiedz