Wpis z mikrobloga

@programistalvlhard: @miki4ever: Właśnie obejrzałem 12 odcinek. Faktycznie rewelacja. Od dawna czekałem na taki epizod.
Heh, ten naiwny akcyjniak naprawdę nieźle się rozkręcił! Ciekawe co wymyślą na finał i kolejny sezon (o ile będzie, bo w sumie dałoby się już zamknąć historię).
  • Odpowiedz
@programistalvlhard: Sam nie wiem, czy się cieszyć z tego powodu. Jest dobry moment, żeby skończyć i serial by się dobrze zapisał w pamięci. A tak to trzeba się denerwować czy nie zawalą. Zupełnie jak z The 100!
Nie no, trochę żartuję. Mi się to miło ogląda i chętnie zobaczę kolejne odcinki.
  • Odpowiedz
@hard1: Pewnie zakończą na 3 sezonie jak odbudują rząd, rozprzestrzenią lekarstwo itp.
The 100 troche głupio zakończyło sezon. Ciekawe jak zrobią nowy i co za fala głupoty będzie. Coś czuje ze jak falling skies sie skończy xD
  • Odpowiedz
@programistalvlhard: Falling Skies porzuciłem gdzieś w trakcie 2-giego sezonu, więc nie wiem, co tam się teraz wyprawia.
Końcówka The 100 to faktycznie jedno wielkie WTF?! Zupełnie nie pasowało do klimatu serialu. Ale nie skreślam z góry, może jakoś wybrną. W The Last Ship też po pierwszym sezonie był cliffhanger, który mi się niezbyt podobał, a jak się okazało, potrafili z niego zbudować całkiem fajną historię.
  • Odpowiedz