Wpis z mikrobloga

Kto mi trochę opowie o ostatniej działalności Pana Stonogi? Ciekawi mnie głównie czy ujawnił w ostatnim czasie jakieś materiały, które naprawdę są wartościowe? Co z tymi akcjami Stonoga Alkohole i Stonoga gazeta? Ktoś coś na tym zarobił, stracił czy też Zbigniew zwrócił te pieniądze? Na początku podobała mi się jego działalność, głównie akcje charytatywne, ale czy teraz to nie obraca się już w jakiś zarobek na pelikanach (dzisiejsza akcja z koszulką za 1000zł)? Tylko prosiłbym tak obiektywnie żeby ktoś się wypowiedział, bo widziałem ostatnio spory hejt na osobę Stonogi na Wykopie. #stonoga #zbigniewstonoga
  • 3
@Ramu: Ostatnio wrzucił coś o korupcji w sądach katowickich(relacja gościa który był z tym jakoś powiązany). Później swoją drogą usłyszał w związku z tym zarzuty i musiał wpłacić 50k PLN kaucji.
Co do koszulek, tak jak to pisałem niżej, nie sądzę że nawet największy leming zapłaciłby 1000zł za taką koszulkę bo podoba mu się kolor koszulki, czy materiał z którego została wykonana. Jeżeli już ktoś zapłaci to robi to raczej po