Aktywne Wpisy
soltysek +906
#kanalzero xD
Wczoraj neuropa sie zesrala, że po Najmanie, Kapeli i Żukowskiej zaproszony został przez Stanowskiego do KANAŁU youtubowego Pereira.
Tymczasem publiczna telewizja za nasze pieniądze w dobie kryzysu gospodarczego, wojny z Rosja, debaty nad CPK i atomem zaprasza dwoje pajaców którzy będą opowiadali o dyskryminacji osób niebinarnych poprzez niewłaściwe używanie zaimków.
To jest dopiero czysta woda!
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #bekaztwitterowychjulek #bekazpo
Tymczasem publiczna telewizja za nasze pieniądze w dobie kryzysu gospodarczego, wojny z Rosja, debaty nad CPK i atomem zaprasza dwoje pajaców którzy będą opowiadali o dyskryminacji osób niebinarnych poprzez niewłaściwe używanie zaimków.
To jest dopiero czysta woda!
#bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja #bekaztwitterowychjulek #bekazpo
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#randomanimeshit #sao #swordartonline
Misaki poznaj Misaki :D
Witam siostrzyczkę! c(^.^c)
Hejo. :3
Nie dziwię Ci się, że mnie nie kojarzysz. Konto mam już jakiś czas, ale dopiero niedawno stwierdziłam, że trzeba z niego zrobić jakiś użytek. :D
@MisakiMei: wszystko jasne ^^ myślałem, że jakąś zielonkę przegapiłem
Rób użytek - przyda się więcej aktywnych użytkowników, bo cały czas te same nicki :/
"@MisakiMei" Oznacza, że chcesz żeby cię do czegoś wołać? Czy to błąd tylko :3
No i jeszcze http://pastebin.com/aGi0Z4ga , nasze RASowe FAQ
Jeśli chodzi o sposób tagowania, to podeślę chwilę poźniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Taki tam stały bywalec, przynajmniej taką mam nadzieję, że jakąś renomę już sobą reprezentują, albo chociaż ludzie mnie kojarzą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ojoj, coś naklikałam jak zwykle, to błąd oczywiście. :D
Imouto zawsze są kochane :3
Ale generalnie jak to rodzeństwo - czasami na siebie pokrzyczymy, ale jak ktoś nam nadepnie na odcisk czy coś to nie ma zmiłuj :D
Oj Ty :D
Czyli prawidłowo ^^