Ktoś kupował na #geekbuying z członków #aliexpress, #gearbest lub #banggood ? Troszke ludzi wołam, ale sklep mniej znany. Chce tam Xioami yi kupić ale jest napisane:
For better tracking and after sale service, "Proceed to checkout" is reccomended
Czyzby wysla mi jakims no name nie rejestrowana paczke jak zaplace paypalem i nie bede mial serwisu jezeli zaplace paypalem (tzn gwarancji?).
@Pirzu: Dobra sciagniete zainstalowane. Wszystko dziala. Telefonik bardzo zwawy nic nie laguje. Zobaczymy moze zostanie u mnie zamiast TCL 3S. Pomimo 5.5 cali nie czuc specjalnie tych rozmiarow, jestem tym pozytywnie zaskoczony
@Pirzu: Nie no wkrecasz mnie. W meizu M2 note nie ma zadnych czytnikow lini papilarnych itp :P 31500 pkt w antutu w sumie troche malo. Telefonik zachowuje sie bardziej jakby mial z 45K :)
Troszke ludzi wołam, ale sklep mniej znany. Chce tam Xioami yi kupić ale jest napisane:
Czyzby wysla mi jakims no name nie rejestrowana paczke jak zaplace paypalem i nie bede mial serwisu jezeli zaplace paypalem (tzn gwarancji?).
@MehowM:
DOBRA JEST :P sie ukrylo
Komentarz usunięty przez autora