Wpis z mikrobloga

@kiera1: To po co odwalali ten cały cyrk z: ''Chronić KNP nawet przed jedną kroplą dziegciu''? Byliby chociaż uczciwi i powiedzieliby, że odchodzą, bo mają dość Korwina i tyle.
  • Odpowiedz
no i luz, wydaje mi sie ze przynajmniej jacys wolnosciowcy sie pojawią w sejmie po jesieni, do tego plus narodowcy, ok, w przeciwienstwie do korwina z paczką
@baRRets:
  • Odpowiedz
@kiera1:
I dlatego wolisz żeby nie weszli do parlamentu żadni wolnościowcy niż ci którzy śmieli ugryźć świętą noge króla.
A JKM podziękował Wilkowi i Dziamborowi że 100% czasu antenowego poświęcali na tłumacznie durnych hitlerów JKM? Wtedy byli przydatni? Wtedy byli cacy bo krula ktoś pudrował i sprzątał kupę z pokoju?
Myślę że rachunki mają z krulem wyrównane.

Czy to cebulactwo zombie-korwinizmu się
  • Odpowiedz
@mraauuu:
No bo żyjemy w kraju gdzie liderem może być jedynie skandalista, muzyk, oszołom, złodziej czy mafiozo. Ewentualnie transwestyta.
Takie czasy i takie społeczeństwo.
A Braun ma 1%.
Nie ważne, kiedy występowali w TV to wszyscy korwiniści bili przysłowiową gruchę a teraz robi się z nich zdrajców. Tak czy siak zasłużyli na wejscie w polityke bo droga do niej prowadzila przez publiczny obciach w polsatach i tłumaczeniu teściowej że zięć
  • Odpowiedz
@zielonek1000: Masz rację zasłużyli by wjechać na czyiś plecach. Bez względu czy jest to JKM czy Cookies( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wilk dużo szybciej stracił poparcie ludzi. Nic nie robił i się jeszcze obraził jak Wipler został kandydatem na prezydenta Warszawy. Dziambora wielu dalej szanuje, a po rozpadzie żałowali, że został w kanapie.
  • Odpowiedz
@mraauuu:
Zgadza się. Kukiz był o wiele lepszym szachistą niż wokalista JKM i okazał się skuteczniejszym liderem.
Wielu jego ludzi wogóle nie jest znanych z mediów i nigdy w nich nie wystąpili.
Poza tym Wilk i JKM z innymi zakładali KNP razem, a Kukiz bez ludzi tez nic nie znaczy więc nikt nikomu łaski nie robi.
O ile wiem Wilk napisał statut KNP, program tej partii i projekt nowej Konstytucji
  • Odpowiedz
@zielonek1000: Wilki napisał projekt konstytucji? Z tego co pamiętam to się wszyscy z niego śmiali bo obiecał projekt przed wyborami do PE i go nie przedstawił co najmniej przez rok. Korwin swój projekt pokazał jakiś czas temu.

Z tego co słyszałem to program KNP był wzorowany na UPR więc z tym napisaniem to bym nie przesadzał.

Mnie nie boli że oni (KNP i KORWIN) się podzielili. Boli mnie nieuzasadniony hejt
  • Odpowiedz