Aktywne Wpisy

robert5502 +142
Prawakom ostatnimi dniami wywalilo wszystkie bezpieczniki uwarunkowane religijną tresura. Obrażonych, urażonych i porażonych jest bez liku.. Dawno nie widzialem takiej histerii. Wszystko po fragmencie ceremonii otwarcia igrzysk, pozniej przy zawieszeniu lizusa Kurskiego "wstało " im jeszcze turbo.
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
źródło: Screenshot_2024-07-28-09-03-48-021
Pobierz
dzem_z_rzodkiewki +353
Jak zaraz ludzie z roczników 1995-2005r nie zaczną rodzić więcej dzieci to z tego kraju nie zostanie nic za kilkadziesiąt lat.
Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci
Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci

#kukiz #2zdrajcy #knp
źródło: comment_sp47vpowFCtTrjDTkMFa4xhowxbA1Lpd.jpg
Pobierz@stekelenburg2: To on.
@PatologiiZew: Ale narodowcy nie odwalali takich cyrków, jak ci Panowie z KNP.
@baRRets:
I dlatego wolisz żeby nie weszli do parlamentu żadni wolnościowcy niż ci którzy śmieli ugryźć świętą noge króla.
A JKM podziękował Wilkowi i Dziamborowi że 100% czasu antenowego poświęcali na tłumacznie durnych hitlerów JKM? Wtedy byli przydatni? Wtedy byli cacy bo krula ktoś pudrował i sprzątał kupę z pokoju?
Myślę że rachunki mają z krulem wyrównane.
Czy to cebulactwo zombie-korwinizmu się
No bo żyjemy w kraju gdzie liderem może być jedynie skandalista, muzyk, oszołom, złodziej czy mafiozo. Ewentualnie transwestyta.
Takie czasy i takie społeczeństwo.
A Braun ma 1%.
Nie ważne, kiedy występowali w TV to wszyscy korwiniści bili przysłowiową gruchę a teraz robi się z nich zdrajców. Tak czy siak zasłużyli na wejscie w polityke bo droga do niej prowadzila przez publiczny obciach w polsatach i tłumaczeniu teściowej że zięć
Wilk dużo szybciej stracił poparcie ludzi. Nic nie robił i się jeszcze obraził jak Wipler został kandydatem na prezydenta Warszawy. Dziambora wielu dalej szanuje, a po rozpadzie żałowali, że został w kanapie.
Zgadza się. Kukiz był o wiele lepszym szachistą niż wokalista JKM i okazał się skuteczniejszym liderem.
Wielu jego ludzi wogóle nie jest znanych z mediów i nigdy w nich nie wystąpili.
Poza tym Wilk i JKM z innymi zakładali KNP razem, a Kukiz bez ludzi tez nic nie znaczy więc nikt nikomu łaski nie robi.
O ile wiem Wilk napisał statut KNP, program tej partii i projekt nowej Konstytucji
Z tego co słyszałem to program KNP był wzorowany na UPR więc z tym napisaniem to bym nie przesadzał.
Mnie nie boli że oni (KNP i KORWIN) się podzielili. Boli mnie nieuzasadniony hejt