Wpis z mikrobloga

@puncek: ja mogę pomóc,ale w sumie też nie mam wtyków, ale miałabym spoko klub tylko trzeba by było się właśnie dogadać jakoś z ziomami:D oooo @polok20: organizowąłrok temu to :D
  • Odpowiedz
@puncek: kiedyś miałem się nawet przejść, zobaczyć jak to wygląda, ale niestety dobór lokali przez organizatorów (nie jest to wyrzut, żeby nie było - super, że ktoś coś organizuje dla innych i robi to bezinteresownie), był dla mnie niespecjalnie atrakcyjny - ostatnio bodajże było w Społem, obok którego nawet nie chce przechodzić. Jest dużo fajnych knajp w Krakowie, który mogłyby taki event ogarnąć.
  • Odpowiedz
@aryss: może, niemniej ta ściana placu Szczepańskiego jakoś niespecjalnie mi pasuje. Knajpy na Brackiej - na przykład ta taka duża zaraz koło pergaminu w bramie jest całkiem duża i z ogródkiem, myślę, że w porządku miejsce na więcej osób. Re na Mikołajskiej - olbrzymi ogródek w fajnym miejscu i z normalnymi ludźmi, jest jeszcze taka fajna na Sławkowskiej też z dużym ogrodem. Od biedy nawet kulturalny się nadaje, ale to
  • Odpowiedz
@rainkiller: no akurat Sarmacja byla tam niechlubnym wyjatkiem w tamtej okolicy, sam w miare czesto tam bywalem bo duza zarowno prelekcje/spotkania dyskusyjne jak i koncerty sie zdarzaly a i wybor piw mieli niezly ( szczegolnie ze dziallai przed otwarciem okolorynkowych multitapow w czasie gdzie albo HoB albo wyprawa na kazimierz do Strefy/Omerty) byla.
  • Odpowiedz