Wpis z mikrobloga

@Grann: posiadam obydwa subtanki, ten z suboxa i oryginalny, nie widzę różnicy w wykonaniu oprócz tego, ze ten z suboxa ma lepszy plastikowy ustnik który nie wybije Ci zębów. :) + grzałki przy których opinie są podzielone, mi bardziej odpowiadają.
@AreQPL: Subox to niskobudżetowe zasilanie, widać to po jakości materiałów i farbie. Jednym słowem unikaj!
Za 400 zł to można poszaleć, kup coś w przedziale 50W-100W będziesz miał duży zapas mocy. Może Sigelei 100W v2 albo IPV 4 te dwa modele kosztują około 70 baksów i dokup do tego lemo2/subtank (30$) i zestaw jak się paczy.
@Merx666: a ja posiadam również oba i Miniacz z zestawu z Suboxem jest zdecydowanie gorzej wykonany niż zwykły Mini - u mnie dużo gorzej się skręca i ta farba na nim tylko #!$%@? bo na kominie od razu była wytarta, sam komin tez tak jakby lekko krzywy i wyrażnie obciera o grzałkę podczas skręcania (aż piszczy)

nowe grzałki (pionowo umieszczony drut) mają zdecydowanie gorszy przelot niż stare z drutem umieszczonym poziomo
@Merx666: poza tym wiesz, musiałbym odsyłać cały zestaw, a z Suboxa jako takiego (zasilania) jestem zadowolony w tych pieniądzach - znając e-dym i ich zatowarowanie, to pewnie nie maja go na stanie i pewnie ze 2 miechy czekania na wymianę
@Merx666: jak bum cyk cyk - nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie dół komina który wchodzi w grzałkę był zupełnie bez farby i przy rozkręcaniu i skręcaniu w jednym miejscu podczas obracania "zacina się" - piszczy i obciera o grzałkę - stąd pewnie ten brak farby na kominie - pudełko było normalnie zafoliowane, po wyjęciu od razu mi się rzuciło to w oczy, że kuźwa, cały czarny, a tu
@Grann: zależy mi na bezawaryjnym, dość lekkim i przyzwoicie wyglądającym modzie o mocy wystarczającej do korzystania z Subtanka Mini i wygenerowania przynajmniej przeciętnej ilości dymu.