Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +128
Czemu ludzie uważają, że mając 30 lat powinno ich wszystko boleć, nie mieć siły i w ogóle, że są starzy? Przecież większość ludzi mając 30 lat dopiero życie zaczyna można powiedzieć bo są po studiach i zazwyczaj w tym wieku dopiero ma się jakieś normalne życie zawodowe.
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Nie znałam żadnej osoby po 30 która by się jakoś różniła mocno od 25 latka. Może po prostu tych narzekających tak to narzekanie postarza
#
Szarmancki-Los +43
Też uważacie że hiszpański brzmi zajebiscie? Jak spotkam gdzieś jakąś Latynoskę i tą zacznie nawijać po hiszpańsku to mi od razu miękną nogi i aż czuję jak mój rozwijany latami sigma grindset opuszcza moje ciało. Taka typiara mogła by sobie owinąć mnie wokół palca a ja bym się pewnie zachowywał jak simp bez godności.
Pierwsza runda bez większych zaskoczeń (oczywiście dziś odpadła Halep, która wg mnie przechodzi kryzys po wczesnej porażce w FO). Porażka Simony popsuła mi kupon z kursem ponad 18 i cały misterny plan odnośnie tegorocznego Wimbledonu.
Poniżej wstępna lista meczy, z których mam zamiar jutro coś ugrać:
Diyas Z. (Kaz) - Sasnovich A. (Blr) - po pierwszym wygranym meczu z wyżej rozstawioną Włoszką liczę na kontynuowanie zwycięzkiej passy - typ:1
Sharapova M. (Rus) - Hogenkamp R. (Ned) - Maria w pierwszym meczu łatwo nie miała, teraz powinno być prościej - typ: 2:0
Duque-Marino M. (Col) - Petkovic A. (Ger) - zastanawiam się nad typem 2
Hantuchova D. (Svk) - Watson H. (Gbr) - pierwszego meczu Słowaczki nie widziałem, w tym meczu wydaje mi się faworytką - co sądzicie?
Bencic B. (Sui) - Friedsam A-L. (Ger) - Bencic po wygranym turnieju w Eastbourne powinna na spokojnie poradzić sobie z Niemką, 2:0 troszkę ryzykowne, gdyż Belinda lubi przespać początek meczu, aczkolwiek - kiedy jak nie teraz?
Mattek-Sands B. (Usa) - Ivanovic A. (Srb) - Ana wraca do dobrej formy? według mnie, to może być jeden z ciekawszych meczy na jutro
Stephens S. (Usa) - Davis L. (Usa) - Stephens?
Flipkens K. (Bel) - Azarenka V. (Blr) - tu ciężko mi się wypowiedzieć o pierwszej zawodnicze.
siostry Williams raczej po 2:0
na szybko z czwartku: Kvitova, Kerber, Radwańska
Jakieś ciekawe "pewniaki" z turnieju Panów mile widziane ;)
#bukmacherka #tenis
nie nastawiam się na duże zyski z pojedynczych meczów, gdyż kursy nie są wysokie, jednak runda po rundzie można obracać wygraną i przy lekkim szczęściu w dalszych rundach można troszkę zyskać. ciężko jednak (a wręcz niemożliwe) jest śledzenie większej ilości meczów, a że
z ATP fajnie wygląda Kudla
będę pisać "raczej" bo to WTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Raczej Petko,
Hantuchova - Watson - ta druga gra u siebie, różnie może być.
Raczej Stephens.
Flipkens - Azarenka. Flipkens to technika, z lewej strony gra wyłącznie slajsami. Różnie może być, bo Flipkens lubi trawę, ale nie zalicza tego sezonu do najlepszego. Raczej Azarenka.
Serena w dwóch.
Venus gra z Julią ( ͡° ͜ʖ