Aktywne Wpisy
Mirki co to za powalona akcja xD byłem ostatnio w knajpie coś zjeść. Idąc do lokalu z tego lokalu wychodziła dziewczyna która była bardzo w moim typie. Zamówiłem jedzenie, zanim dostałem to wróciła. Usiadła i czekała na swoje. Dostałem swoje jedzenie i za chwilę wywołali jej zamówienie bo brała na wynos. Plot twist numer jeden zamówiła to samo co ja, menu obszerne bo to chinol. Spojrzała w moją stronę jak odbierała swoje.
śpicie już?
#gliwice
Poza tym, z tego, co czytałem, to już jest kilka bardzo zasadnych wniosków o zmianę/rozszerzenie przepisów dotyczących parkowania i opłat, choć jeszcze nie zaczęły obowiązywać. No i parkomaty mają mieć taką w ch* funkcjonalność, że może w ogóle nie być możliwości, aby do nich podejść. I płacenie z góry? Taki nowoczesny system, a nie można raz
@Dzyszla: Nie zwróciłem na to uwagi, fakt, może to być gwóźdź.
@Checollada: Potencjał, dobrze powiedziane, na razie jest tam za dużo granitu i betonu. Mam nadzieje, że kawiarnie i inne lokale zadbają o jakieś donice.
Nie wiem jak to w innych miastach wygląda, ale nawet nie mówiąc o pracy, abonament roczny
Np. taka osoba rozwożąca pizze, jeżeli dostarcza do kogoś w centrum no musi na czas dostawy (5 min) zapłacić za parkowanie...