Aktywne Wpisy
Wojciech_Skupien +960
Dopóki nie miałem dziecioka w wieku przedszkolnym, żyłem w błogiej nieświadomości, że na początku jesieni, gdy tylko pierwsze liście zaczną spadać z koron drzew, rozpoczynają się #!$%@? igrzyska w zbieraniu kasztanów.
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Mój 3-latek dostał zadanie domowe, żeby pozbierać dary jesieni. Kasztany, żołędzie, szyszki, jakieś kolorowe liście.
Wziąłem młodego do pobliskiego parku, gdzie moim oczom ukazał się batalion matek z dziećmi z reklamówkami z biedronki. Dzieci przepocone, matki #!$%@?, że nie mogą tiktoka
Ryneczek +124
Dzień dobry. Przypominam, że Niemcy to naród wiecznych barbarzyńców i zbrodniarzy wojennych.
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
#4konserwy #iiwojnaswiatowa #dziendobry #polska
I było mnóstwo emocji, były niesamowite spotkania. Porywające 5:1 Holandii z Hiszpanią, 2:2 Niemców z Ghaną, 2:2 USA z Portugalią...
i oczywiście ten potworek czyli Br7z1l :D Nieskromnie powiem, że zarobiłem też na nim kupę hajsu (który od razu przewaliłem, bo myślałem, że Kroos strzeli hattricka...)
Tak czy siak, MŚ czy ME to zawsze jest wielka impreza dla wszystkich trochę przytloczonych ligową codziennością. Mundial w Brazylii był niesamowity, nie mówiąc już o Euro 2012, które było zajebiste i chociaż przez tamten miesiąc można było zapomnieć o przekrętach, aferach, 2 miliardach za Narodowy itp.
Dla takich chwil warto żyć.
#pilkanozna #euro #mundial #wspominajo