@notavailable: Tylko wymiana ekranu. Poza tym, to telefon się ładuje, uruchamia, komputer go wykrywa po podłączeniu, wykrywa kartę MicroSD i SIM? Jak tak, to wymieniaj wyświetlacz i ciesz się telefonem :)
@notavailable: wymiana szybki na allegro to koszt 119 zł +19 zł przesyłka. Nieuszkodzone Note 2 chodzą po 600-800 zł. Uszkodzone takie jak Ty masz to chodzą po 200-300 zł. Jak wydasz te 119 + 19 zł, to sprzedając później za 600 zł (najtaniej), to zarobisz około 500 zł, a tak przy sprzedarzy uszkodzonego zarobisz około 250 zł. Ja bym wymieniał szybkę i jak najszybciej sprzedał, by zarobić.
@notavailable: O dzięki, że mnie uswiadomiłeś, bo myślałem, że wymiana szybki wiąże się z wymianą wyświetlacza. To wtedy jak można zauważyć ceny na allegro to sam wyświetlacz kosztuje ponad 500 zł, a wymiana będzie kosztować około 200-300 zł. W takim razie najlepiej, żeby sprzedać ten telefon ;)
@notavailable No tak :D Gdyby Ci się udało podłączyć do telefonu klawiaturę/myszkę, to byś miał już taki komputer z androidem. Popatrz, to nie jest głupi pomysł :D
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link