Wpis z mikrobloga

Ostatnie zajęcia na kursie filmowym. Nagrywaliśmy program w studiu telewizyjnym, coś a'la talk show, gdzie od treści ważniejszy był cały proces nagrywania, skryptowanie całego programu i ogólna reżyserka. Nie powiem, całkiem trudne zajęcie, wymaga świetnej koordynacji pomiędzy reżyserem, realizatorem i operatorami. Mnie przypadła rola realizatora, a stanowisko pracy możecie zobaczyć na poniższym zdjęciu.

Koniec końców, cieszę się, że wziąłem udział w tym kursie. Nie dość, że udało mi się zrealizować swój pierwszy projekt, to utrwaliłem się w przekonaniu, że filmowanie to jest coś, co chcę w życiu robić. Jak pewnie wiecie, podjąłem decyzję i rzucam prawo, by od końca sierpnia zacząć dwuletnie studia na kierunku TV&Film na tym samym Collegu, by potem dalej rozwijać się w tej dziedzinie. Pod tagiem będę pisać nadal, gdy tylko nadarzy się jakaś sposobna, okazja ( a pewnie będzie ich sporo, jak nie podczas studiów, to podczas realizacji kolejnych, prywatnych projektów).

Jakby ktoś jeszcze nie widział ukończonego pierwszego projektu, to możecie go znaleźć pod TYM linkiem.

#rezysirek #filmowanie #film
s.....k - Ostatnie zajęcia na kursie filmowym. Nagrywaliśmy program w studiu telewizy...

źródło: comment_YU1r7YxrcviTidNZQ5yEBFVn2q6OVRJe.jpg

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz