Wpis z mikrobloga

@devPie: W Project Reality są następujące miejsca Spawnu:
-baza główna: tutaj zawsze można się respić
-FOB: są to bazy budowane przez graczy oznaczone jako zielony trójkąt na mapie; czasem nie można się na nich respawnować ze względu na obecność wroga w pobliżu albo ze względu dopiero co wznoszonej budowli (po wybudowaniu FOB'a wymaga on jeszcze kilku minut by się na nim spawnić; wszyscy z teamu mogą się na nim respić
-Rally
@Antol: Wiem o co chodzi z spawnami, jednak niekiedy mam buga, że nie mogę wybrać bazy głównej (a po kliknięciu "spawn" po wyborze kitu i drużyny bez wybrania punktu na mapie wywala błąd, że muszę wybrać spawn). Czy ktoś się z tym spotkał?
@devPie: hmm, żeby się zrespić (będąc martwym) wciskasz klawisz "enter", wybierasz myszką punkt spawnu na mapie i klikasz myszką "gotowe". Tak to wygląda
Czasem nie można się też zrespić nawet w głównej bazie, jeśli jest ona możliwa do zdobycia przez wroga (nie wszystkie mapy to mają)
@Antol: Po śmierci nie mam tego problemu, rzuca mnie na domyślny spawn, albo spawn drużyny, jednak po dołączeniu do serwera na mapie nie wyświetlają mi się żadne punkty spawnu przez kilka minut.