@devPie: W Project Reality są następujące miejsca Spawnu: -baza główna: tutaj zawsze można się respić -FOB: są to bazy budowane przez graczy oznaczone jako zielony trójkąt na mapie; czasem nie można się na nich respawnować ze względu na obecność wroga w pobliżu albo ze względu dopiero co wznoszonej budowli (po wybudowaniu FOB'a wymaga on jeszcze kilku minut by się na nim spawnić; wszyscy z teamu mogą się na nim respić -Rally
@Antol: Wiem o co chodzi z spawnami, jednak niekiedy mam buga, że nie mogę wybrać bazy głównej (a po kliknięciu "spawn" po wyborze kitu i drużyny bez wybrania punktu na mapie wywala błąd, że muszę wybrać spawn). Czy ktoś się z tym spotkał?
@devPie: hmm, żeby się zrespić (będąc martwym) wciskasz klawisz "enter", wybierasz myszką punkt spawnu na mapie i klikasz myszką "gotowe". Tak to wygląda Czasem nie można się też zrespić nawet w głównej bazie, jeśli jest ona możliwa do zdobycia przez wroga (nie wszystkie mapy to mają)
@Antol: Po śmierci nie mam tego problemu, rzuca mnie na domyślny spawn, albo spawn drużyny, jednak po dołączeniu do serwera na mapie nie wyświetlają mi się żadne punkty spawnu przez kilka minut.
LINK DO RESTREAMA-PRZECZYTAJ ZASADY Restreamowy Amber Gold: -plusujesz ten wpis -dodajesz komentarz -wysyłam pierwszym osobom link na PW -oni wysyłają otrzymane linki komentującym niżej -Ty po otrzymaniu linku robisz to samo -każdy biorący udział wygrywa #famemma
-baza główna: tutaj zawsze można się respić
-FOB: są to bazy budowane przez graczy oznaczone jako zielony trójkąt na mapie; czasem nie można się na nich respawnować ze względu na obecność wroga w pobliżu albo ze względu dopiero co wznoszonej budowli (po wybudowaniu FOB'a wymaga on jeszcze kilku minut by się na nim spawnić; wszyscy z teamu mogą się na nim respić
-Rally
Czasem nie można się też zrespić nawet w głównej bazie, jeśli jest ona możliwa do zdobycia przez wroga (nie wszystkie mapy to mają)