Wpis z mikrobloga

[ #randkujzwykopem #zaadoptujfaceta #januszepodrywu #barnabarandkuje ]

Randka z Puszystą [ zaadoptujfaceta.pl ]

Rok 2015. Znudzony siedzeniem na sympatii, postanowiłem spróbować czegoś nowego. Wybór padł na słynne zaadoptuj faceta. Jakiś czas po założeniu konta odezwała się do mnie pewna loszka na zdjęciach tak z 6/10. Miała chyba z 8 zdjęc samej twarzy, w makijażu i z różnymi filtrami co wzbudziło moje podejrzenia. Gadało się całkiem miło, a z racji tego że mieliśmy do siebie blisko postanowiłem się z nią spotkać. Była słoneczna pogoda ale i tak loszka nalegała na kawe w maku zamiast pójść sobie na spacer co również było troszkę podejrzane. Spóźniłem się nieco z przyczyn niezależnych ode mnie, i obeszłem całą pętle autobusową naookoło żeby wybadać teren. Zauwazyła mnie chyba z odległości 100-200 m i gapiła się na mnie z daleka xD Ujrzałem ją, twarz 3/10 i prawie 80 kg żywej masy xD
Poszliśmy do tego maka i zamówiliśmy kawę. Ledwo co usiedliśmy do stolika a ona zaczęła zamawiać lody xD
Rozmowa się totalnie nie kleiła i podczas przerwy w żarciu siedziała z nosem w swoim ajfonie. Po jakimś czasie udała się do toalety niby się odlać ale siedziała tam dobre 15 min a kolejki wcale nie było xD To był dobry moment żeby uciec ale coś mnie ruszyło i zostałem jednak. Opowiadała, że prawie codziennie chodzi tam ze swoją koleżanką i zdaje sobie sprawe, że to niezdrowo. No #!$%@? rzeczywiście. xD Po chwili zadzwonił do niej tel i musiała spadać do domu. Nie musze dodawać, że już nigdy się nie odezwała. xD
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@b4rnab4: Jakoś ostatnio nie mam czasu siedziec i pisac z dupami, ogólnie same piszą do mnie.. Z jedna czy z dwoma z badoo sie umówiłem, ale nic szczególnego. Jakos wole tradycyjne metody podrywu.. Przynajmniej wiem czy warta poswiecenia czasu.
  • Odpowiedz
@b4rnab4: skoro tyle wpieprza to musi częściej srać, więc raczej tak. Prawdopodobnie była już kilka razy w tym samym dniu w maku zanim z Tobą poszła. Obstawiam że conajmniej 2 razy. Podejrzewam że nawet te #!$%@? śniadania wciąga.
  • Odpowiedz