Aktywne Wpisy
xoxo900 +138
Moi rodzice są typową parą Janusz i Grażyna. Biedni, oszczędni. Mam dwóch braci i jedną siostrę. Mój ojciec jest Januszem takim który matce w domu nie pomaga, bo jest godny zajmowania się wyłącznie męskimi sprawami naprawami i samochodem. Matka od urodzenia dzieci była w domu sprzątaczką i kucharką, do pracy nie chodziła bo zajmowała się dziećmi, pierwsze dziecko urodziła w wieku 26 lat. Mój ojciec i moja matka oboje pochodzą z biednych
Miesiąc temu skończyłem studia i jestem serio załamany rynkiem pracy w tym mieście. Przez całe liceum i 5 lat na uczelni kułem całki, rachunki różniczkowe, algorytmy i wzorce projektowe. Setki nieprzespanych nocy i mnóstwo stresu. I serio teraz mam zarabiać tyle co robol na taśmie albo karyna na kasie w biedronce?
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
Jestem absolwentem prestiżowego technicznego kierunku jednej z wiodących uczelni z kraju, stypendystą ministra a wszystkie oferty pracy które otrzymuję to max
http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/panasonic-th-42pz700-120675/review
Bydle jest ciężkie i będę je musiał kawał przenieść z kolegą, zastanawiam się, czy gra warta świeczki. Dobrze się będzie filmy oglądało? Czy to prehistoryczny trup?
Alternatywą jest sporo mniejszy LCD za wyższą kwotę.
#pytanie #telewizory #technologia #zakupy #elektronika
Na coś jeszcze zwrócić uwagę? Nigdy nie miałem plazmy.
powidoki to miały pierwsze plazmy. te późniejsze to rzeczywiscie trzeba było sie mocno postarać, zeby cos wypalić.
jak bedziesz rzadko używać i prad masz w ryczałcie a obraz rzeczywiscie bedzie ok a nie np zielony albo czerwony to za 300zl nie ma co sie zastanawiać tylko
z resztą jedyne co mozna juz zrobic to [*] nad ta technologia
Zakup okazał się bardzo udany - gość źle podał model (miał instrukcję od innego), okazało się, że to model 2 lata nowszy :D. Ale również 1080p http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-tx-p42v10-tx-p50v10-20090602153.htm
Jestem pod dużym wrażeniem jakości obrazu. Moi rodzice kupili sobie w zeszłym roku LCD 52" (3D i inne bajery). Moim zdaniem obraz na tym wcale nie jest gorszy, naprawdę ładne czernie. I wspiera złączę VGA,