Aktywne Wpisy
stanley___ +35
biedakwsiowy +5
#kiciochpyta jak to możliwe że mając ponadprzeciętne iq stwierdzone psychiatrycznie przy okazji diagnozy autyzmu mam problem z podstawową matematyką w liceum? testy iq matematyczne idą mi całkiem dobrze, wychodzą mi naprawdę spoko wyniki a na matmie zaćmienie umysłu. Myślałem żeby pójść sobie kiedyś na #politechnika no ale nie pójdę skoro nie kumam matmy. Jak myślicie, jak to możliwe że mając iq wyższe od przeciętnej mam problem z całkowicie przeciętną matematyką w 3
Zarówno jemu jak i prezydentowi umożliwiono wystawienie asystenta dziennikarskiego - osoby współprowadzącej.
Duda wystawił... Sumlińskiego Emotikon pacman
ZAORANE.
"Do godziny 18:00 na warunki, które zaproponował Paweł Kukiz odpowiedział oficjalnie jedynie Andrzej Duda, który wyraził zgodę na udział w Waszej debacie i zaakceptował wszelkie Wasze warunki, przedstawione oficjalnie w dniu dzisiejszym. Asystentem dziennikarskim zaproponowanym przez p. Andrzeja Dudę jest p. red. Wojciech Sumliński.
Sztab p. Bronisława Komorowskiego nie odpowiedział na Waszą propozycję w żadnej z oficjalnych - formie.
Teraz #potrafiszpolsko wyciągnąć wnioski już sama..."
- napisał Kukiz na swoim profilu."
#komorowski #wybory #kukiz #sumlinski #wsi #debata #4konserwy #duda #pis #polityka