Wpis z mikrobloga

@paypalowiec: obecnie mało który WER nabija jakiekolwiek statusy, np u mnie w przypadku paczek z Ali jest Nadejście WER Warszawa a potem ze przekazano do doręczenia. Szanse nikłe, jeśli nie ma takiego statusu.
@paypalowiec: ta gwarancja jest z dupy.Kilka razy zdarzyło mi się wysłać rano paczką24 a dochodziła nawet na 3 dzień.Ta gwarancja jest z dupy,tylko przed sądem możesz ewentualnie coś wygrać jak paczka nie dojdzie na czas,pamiętaj że poczta też na takie przypadki się zabezpiecza,poczytaj regulamin paczki24 a się przekonasz.
obecnie mało który WER nabija jakiekolwiek statusy, np u mnie w przypadku paczek z Ali jest Nadejście WER Warszawa a potem ze przekazano do doręczenia.

@R4vPL: ale nie porównuj listów poleconych (w przypadku przesyłek z aliexpress to praktycznie wszystkie) z paczkami. Listy polecone mają okrojony tracking, dlatego jest tylko WER Wawa, a później już samo doręczenie.
@paypalowiec: skoro po drodze pojawił się jeszcze jeden WER to szanse raczej spadają niż rosną. Jak widać jest opóźnienie w trackingu o około godzinę. Nie wiem jak daleko masz do Białegostoku, ale śledziłbym jeszcze tracking do południa. Jeśli do 12 godziny pojawi się status UP Twoje miasto to obstawiam jeszcze 50% szans na doręczenie w dniu dzisiejszym.
@paypalowiec: Hmm, no trudno powiedzieć, takie moje pisanie to trochę wróżenie z fusów, ale z doświadczenia mogę napisać, że lokalne WERy wypuszczają dość szybko paczki, w około 3h, więc jakieś minimalne szanse na dotarcie do Łomży są. Jak Ci zależy na paczce to najwyżej sam odbierz jak tylko pojawi się status UP.