Aktywne Wpisy

Zwierz33 +8
Jestem załamany tymi Polskimi kobietami. Dramat, nie da się nikogo normalnego poznać do trwałego i szczęśliwego związku.
Założyłem konto na fb dating, jest lepszy niż jakieś badoo gdzie pełno botów, starych kont i za wszystko trzeba płacić. Sympatia może i była dobra ale kiedyś, obecnie to dinozaur jak nasza-klasa swego czasu. Tu przynajmniej płacić nie trzeba bo człowiek jest produktem. Chyba każdy wie na czym zarabia fb. Przewaga to to że, dostaje
Założyłem konto na fb dating, jest lepszy niż jakieś badoo gdzie pełno botów, starych kont i za wszystko trzeba płacić. Sympatia może i była dobra ale kiedyś, obecnie to dinozaur jak nasza-klasa swego czasu. Tu przynajmniej płacić nie trzeba bo człowiek jest produktem. Chyba każdy wie na czym zarabia fb. Przewaga to to że, dostaje

ktbffh +605
Patrzcie jakie ładnie reklamy na wykopie XD
Brawo Panie Biauek, o taki vikop nic nie robiłem.
https://milionerzytuska.pl/
#wykop #orlen #pis #po #reklamakreatywna reklama
@orlen_lite co to za gównostrona broniącą waszego prezesa? XD
Brawo Panie Biauek, o taki vikop nic nie robiłem.
https://milionerzytuska.pl/
#wykop #orlen #pis #po #reklamakreatywna reklama
@orlen_lite co to za gównostrona broniącą waszego prezesa? XD

Wczoraj nadano do mnie PACZKA24 gdzie jest gwarantowany czas dostawy na jeden dzień roboczy.
Ale ostatni ruch mam w WER Lublin, a do podlasia to daleko.
Jest szansa by dziś dotarła?
#tracking zawołam #aliexpress bo macie spore doświadczenie w śledzeniu przesyłek
@mkgga: jeżeli chodzi Ci o strefy to strefa A, byłe województwo. #!$%@?...
Zawołaj mnie jeśli będę miał rację. :)
@R4vPL: ale nie porównuj listów poleconych (w przypadku przesyłek z aliexpress to praktycznie wszystkie) z paczkami. Listy polecone mają okrojony tracking, dlatego jest tylko WER Wawa, a później już samo doręczenie.
Nadejście przesyłki 2015-05-08 07:40 WER Białystok
bliżej ale nadal to nie moje miasto. czyli szanse rosną?
trudno.
a potem się ludzie dziwią że Poczta Polska ma takie opinie a sami wprowadzają usługi które nie spełniają swojej roli.