Aktywne Wpisy
Kalosz667 +116
#sejm wszystkim wykopkom którzy jarają się jak to Tusk i Hołownia jadą z PISem przypominam że w 2015 na topie na wykopie był Duda. Jazda za to była po Tusku że nie dotrzymał obietnic 3x 15 i po Komorowski że upokorzył się w Japonii, nie zna 2 słów po angielsku i ukradł żyrandol z pałacu.
Ciekawe jak szybko zbrzydnie wam hołownia, ten hołownia który jest gorącym zwolennikiem zakazu gotówki ( ͡°
Ciekawe jak szybko zbrzydnie wam hołownia, ten hołownia który jest gorącym zwolennikiem zakazu gotówki ( ͡°
Ja mam pytanie do zwolenników k2/ bk0 a szczególnie podatku od kolejnych posiadanych nieruchomości.
Bk2 przyniósł wzrost cen wynajmu i mieszkań o X%
bk0 tak samo #!$%@? gospodarkę.
Teraz mówi się o podatku od kolejnej nieruchomości. Moje pytanie brzmi, skąd macie pewność ze osoba mające 3-4 nieruchomości mająca z wynajmu lekką ręką 10-12k nie przerzuci kosztów podatku na wynajmujących? Bo mieszkanie w centrach dużych miast to inwestycja i nie będzie mu się
Bk2 przyniósł wzrost cen wynajmu i mieszkań o X%
bk0 tak samo #!$%@? gospodarkę.
Teraz mówi się o podatku od kolejnej nieruchomości. Moje pytanie brzmi, skąd macie pewność ze osoba mające 3-4 nieruchomości mająca z wynajmu lekką ręką 10-12k nie przerzuci kosztów podatku na wynajmujących? Bo mieszkanie w centrach dużych miast to inwestycja i nie będzie mu się
Co się stanie po wprowadzeniu dodatkowego podatku dla osob które mają 2 lub więcej nieruchomości?
- Ceny zmaleją, będzie wysyp tanich mieszkań 27.6% (32)
- nieznaczny wzrost sprzedaży pustostanów 25.9% (30)
- przerzucenie podatku na wynajmującego 46.6% (54)
#gtav #chwalesie #sultan
@ZagLos: opłaca, ma sporo rzeczy do tuningowania, nieźle się nim pomyka po mieście
@ykuleczka: jest szybki, ale szukałem go też właśnie ze względu na tuning
Tutaj w słoneczku :D @maxprojekt: tuning w V jest genialny! takiego to brakuje w obecnych nfs...