Aktywne Wpisy
Undying +462
Muszę się wyżalić, po niecałych 6 latach w kołchozie udało mi się znaleźć inną pracę, na tym samym stanowisku, w firmie 35km dalej i za stawkę około 3000 brutto większą. Mega się cieszę, ale przełożony dzisiaj o mało mi nie zaje*al za wypowiedzenie xd nasłuchałem się że nie mam co liczyć na podobną kasę tutaj, żebym to sobie dobrze przemyślał, że dojazdy mnie wykończą, że będę tego żałował i że mogłem przyjść
Ryptun +626
-bluza, spodnie, kapelusz Bundeswehry w kamuflażu pustynnym (Wustentarn). Doskonałe na letnie dni. Na chłopa 185cm+, szerokość 85-90). [80]
-parka Flecktarn + podpinka zimowa. Rozmiar jak wyżej. [50]
-replika Glocka 18C (Cyma), napęd elektryczny, wystrzelone max 200 kulek, w zestawie z baterią, ładowarką, 2 magazynkami. Zdjęcie [130]
-oliwkowy sweter Bundeswehry, ze wzmocnieniami na łokciach i ramionach. Zdjęcie. Ciepły, oddychający. [65]
-Radziecki mundur z Afganistanu. wz.88 czyli popularna Afganka. Rozmiar 54-3 (do 180cm wzrostu). Fotka [220]
-Koszula Blackhawk, bardzo wysoka jakość, stan wzorowy, użyta kilka razy. Rozmiar XL, kolor olive. Fotka [85]
-bluza BDU Woodland, rozmiar Medium-Long. Zdjęcie, bluza z ripstopem, kolory żywe. [55]
-beret Bundeswehr niebieski, rozmiar 59cm. [10]
-Kapelusz Flecktarn, rozmiar 59cm. Fotka, wybitny kapelusz, każdy kto miał go na głowie, docenia jak jest świetny. [20]
-czeska czapka uszanka, fotka [20]
-kapelusz Propper w kamuflazu 6c. Rozmiar 7.5. fotka [20]
-hełm korkowy wietnamskiej armii, oryginał. Rozmiar uniwersalny. zdjęcie [40]
-rękawiczki Damascus. Rozmiar L, skórzane, materiał od góry ręki. zdjęcia [20]
-nakolanniki Strike System, bdb stan, zdjęcie [45]
-maska przeciwgazowa z pokrowcem we flecktarnie, zdjęcie [65]
-ładownica na 4 granaty 40mm, flecktarn, kontraktowy szpej do systemu IdZ, fotka, [50]
-chiński czikom, 3 ładownice na AK, to akurat produkcji MilTeca. Fotka [20]
-ładownica na 3 magazynki do AK, zdjęcie [10]
-ładownica na 2 granaty, radziecka, zdjęcie [10]
-mieszok, ruski plecak-worek na ziemniaki, zdjęcie [20]
-manierka radziecka z pokrowcem [25]
-doinwestowane G36 JG, długa wersja, więcej na priv
Na wszelkie pytania odpowiem, dokładne rozmiary dla zainteresowanych, zdjęcia dodatkowe mogę wysłać.
Więcej=taniej.
Magów do AK już nie mam.
-czarne bojówki miltec, rozmiar M, stan db+ [15]
-czarne bojówki Propper, Medium-Long, stan db, kolor trochę sprany [30]
A czapki i reszta oporządzenia pasują niezależnie od rozmiaru ;)