Wpis z mikrobloga

Witam, szukałem jakiś podróbek #wayfarer #rayban i znalazłem to:
http://es.aliexpress.com/item/top-quality-wayfarer-2140-sunglasses-women-G15-glass-lens-men-Gafas-oculos-de-sol-vintage-sport/32279505077.html?isOrig=true#extend
Niby ludzie polecają ale sam nie wiem, w sumie wydać 20 euro za badziew to też szkoda. Ale zawsze to lepsze niż badziewne okularki z bazarku. Tylko sam nie wiem co wybrać wersje Polarized czy G15? W ogóle jaka jest w tym różnica? A może już ktoś kupił te okulary i mógłby wyrazić swoją opinie ( ͡° ͜ʖ ͡°)?
#aliexpress #pytanie #okulary
  • 11
  • Odpowiedz
@Platinus9: Ja za 180 zł kupiłem okulary Polaroid, piękne, "wzorowane" na wayfarerach ( ͡° ͜ʖ ͡°), fajnej jakości i z polaryzacją i jestem zadowolony. Do tego Polaroid ma szeroki asortyment kolorów, więc wybierzesz coś dla siebie. A kupiłem w sklepie Optykaworld, bo były tańsze niż na stronie producenta. Wiem, że to więcej niż 20 euro, ale za jakość się płaci :)
  • Odpowiedz
@Platinus9: Dopiero co kilka postów niżej ktoś kupił z tej samej aukcji. Wołaj jak przyjdą. Ja chyba poczekam na jakiś discount. Repliki 1:1 (pola+uv, czarne) chodziło po 11$, więc trochę boli 2x tego
  • Odpowiedz
@Platinus9: przyszly wczoraj i powiem ze sa kozackie. Wszystko jak w opisie, albo jest to idealna podroba albo orginał - wszystko wykonane idealnie włącznie z pokrowcem. polecam
  • Odpowiedz