Wpis z mikrobloga

#gw2 #guildwars2 mireczki nie wiecie dlaczego nie moge sciagnac gry? client po prostu stoi w miejscu kiedy powinien sciagac. wczesniej chcial sciagnac patch ale stanal na 99% i wisial. wiec wywalilem gre z kompa i chcialem zainstalowac jeszcze raz ale nie idzie. ludzie z gildii graja wiec serwery sa up. ktos cos?
  • 23
  • Odpowiedz
@escoban: sprawdz też czy na dysku systemowym masz miejsce, moze firewall blokuje? U mnie działało wszytko ok. A na forum ludzie są mega pomocni tam, na 100% ktoś odpisze.
  • Odpowiedz
@Bunkier: klient nie pyta mnie o sciezke docelowa. klikam i od razu wyskakuje okno pobierania ze statusem 0/0. najlepsze jest to ze gralem dzis rano... na wszystkich dyskach mam conajmniej 40gb
  • Odpowiedz
@Bartunio: nie tworzy sie folder. nie pyta mnie o sciezke . czasem wskakuje na 1kb downloadu. jakby chcial ale nie umial sciagnac. widocznie cos sie pomieszlao z moimi ustawieniami czy cos. niestety jesli chodzi o to to nie bardzo wiem gdzie zaczac. dziwne jest to ze nie mialem zadnych problemow nigdy tylko sobie gralem. dzis probowalem sciagnac patch i stanelo na 1 files missing. no a pozniej to.
  • Odpowiedz