Wpis z mikrobloga

@Bunkier: Osobiście wolę halę, gdzie ważniejsza jest technika i nie trzeba być tak dobrze przygotowanym szybkościowo i kondycyjnie jak ma to miejsce na orlikach
@kokaina: dokładnie, ja nie jestem typem technika więc dla mnie latwiej gra sie na trawie. @Busios: co od szybkosci i kondycji to jednak grajac z kryciem 1-1 a nie strefą to trzeba być bardzo przygotowanym. Do tego moja pozycja czyli srodkowy pomocnik nie istnieje na hali, bo glownie gra się bokami a na trawie można pokazać troche magicznych podan na duza odleglosc ;)
@Bunkier: Kondycyjnie tak, ale szybkością to sie na hali nie popiszesz :) A jeśli chodzi ośrodek to obrońca rozpoczyna większość akcji jakimś prostopadłym podaniem
@Bunkier: A co miałeś z tymi kolanami? Ja jeszcze przed studiowaniem jak grałem w klubie to zerwałem więzadła krzyżowe w lewym kolanie, łąkotka też została uszkodzona, miałem 2 operacje. Teraz kiedy grałem w halowym teamie miałem to samo tyle że w drugim kolanie, jeszcze go nie operowałem, termin operacji mam wyznaczony na wrzesień dopiero :(
@Bunkier: O, patrz, a u nas zawsze środkowych brakuje :P

Też dziś pokopałem, udało się zaklepać orlika na pół roku, pozytywnie, chociaż kondycyjnie dramat, po pierwszych dwóch przebieżkach myślałem że mi płuca eksplodują :)