Aktywne Wpisy

Grooveer +4

KarolaG17 +49
Ale z tego #!$%@? szambo...
Mowa o zegarkach za setki tysięcy złotych i sprzedaje to "sklep" który nie ma strony internetowej, nie mogę znaleźć adresu, fizycznego sklepu, a płatność to gotówka bądź kryptowaluty i to nie, że sprawdzony btc, ale cała masa do wyboru kryptowalut. Jaki sklep z biżuterią za setki tysięcy złotych, który jak twierdzi sprowadza na zamówienie zegarki marki IWC, ROLEX itd do max. 3 dni czy 5 dni xD
Mowa o zegarkach za setki tysięcy złotych i sprzedaje to "sklep" który nie ma strony internetowej, nie mogę znaleźć adresu, fizycznego sklepu, a płatność to gotówka bądź kryptowaluty i to nie, że sprawdzony btc, ale cała masa do wyboru kryptowalut. Jaki sklep z biżuterią za setki tysięcy złotych, który jak twierdzi sprowadza na zamówienie zegarki marki IWC, ROLEX itd do max. 3 dni czy 5 dni xD

Mój dupowóz. I tak, to ten zły ble i tragedia diesel. Ja nie narzekam :)
Poluje teraz na wrx'a 2004-2005 w kombi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. ukradłeś mi avatar! zgłaszam na milicję.
Komentarz usunięty przez autora
@Andrzej_K: Co jest nie tak z silnikiem? Za mało pali, czy jak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A to jest bardziej elastyczne niz 2.5.
@prawilny_kawalerzysta: Powodu nie mam, tak wyjechał z salonu :) I wygląda dla mnie ciekawiej przez to. Rzecz gustu.
@dzban_owocowy: yep
@mbielejewski: z początku produkcji troche ich padło
Zimą możesz momentami zapomnieć o trudnych warunkach. Diesel w trasie załadowany pali 6,5 przy chęci utrzymywania 120km/h.
@Andrzej_K: Ale o co chodzi? Brzydota w Subaru to nie bug, to feature. Subaryny zawsze były brzydkie. Wiem bo mam :) I lubię :)
Ja sie pytam co to #!$%@? ma być? ;)
P.S.
No dobra. BRZ też fajnie wygląda ale to pewnie wina Toyoty ;)
Jaką Subaryną jeździsz? Też było u mnie w rodzinie kilka ciekawych sztuk ;)
A jeżdżę srebrnym wolnym ssakiem tylko dlatego, że kupowałem na gwałt mając na to trzy