Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

via Android
  • 1
@proweniencja: pytam skąd się takie ładne karyny we Franticu biorą, skoro na ulicach jakiś tego nie widzę :(. Czy ja wiem, byłem we Franticu kilka razy i raczej takich Sebow, jak w innych klubach nie uswiadczylem... więcej gości typu mam w #!$%@? kasy wiec nawinie się jakaś loszka, postawie jej drina i wezmę na kolacje ze śniadaniem :). Ewentualnie dużo Włochów innych zagraniczniaków przed którymi Karyny rozkladajo giry :).
  • Odpowiedz
@MZ23: Chodziło mi o takich "starszych" sebków, którzy mają już na koszulę (w kącie na zdjęciu się tacy czają) i zostaną wpuszczeni. Sebix może wyjść z osiedla, ale osiedle z sebika nigdy. A panna nie musiała wpaść w kadr przypadkowo. W końcu reklama dźwignią handlu.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@proweniencja: a to tak, tacy się zdażają, ale raczej próbują się dostosować do reszty "pedalskiego" towarzystwa, bo tam loszki raczej nie idą na bicie po mordach, albo melanie po ścianach :). Pedalskiego oczywiście w ich mniemaniu, bo facet, który jest w miarę dobrze ubrany i dba o siebie, po to żeby podobać się loszkom jest normalnym facetem :). Naturalny, zwierzęcy odruch, wykrywasz upodobania karyny, chcesz ją ruchac, więc dostosowujesz się
  • Odpowiedz
@MZ23: Frantic to takie Emiraty Arabskie dla Krakowa - kręcą się tam zazwyczaj dziewczyny, które wiedzą jak podobać się facetom - one polują albo na gości z wyglądu 11/10 albo z pełnym portfelem. A jak jesteś "Erasmus" albo "only to party, one weekend" no to juz w ogole z górki.
  • Odpowiedz
@pobo: @MZ23: frantic to najwieksze #!$%@? w krakowie, tam kazdy udaje kogos kim nie jest, loszki są sztuczne do granic wytrzymałosci (i nie mowie o wygladzie tylko o całej otoczce),a sporo klubow zwiedzilem przez te wszystkie lata
@MZ23:
  • Odpowiedz