Aktywne Wpisy
TfarukBartus +203
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
sebek1234 +122
Oglądałem sobie hotele na bookingu i w opiniach znalazłem to. Ludzie ciągle mnie zaskakują. XD
#humorobrazkowy #booking #heheszki
#humorobrazkowy #booking #heheszki
01:00 FLYERS v BLUES, under 4.5 @ 2,35
01:00 CAPITALS v WILD, CAPITALS @ 2,2
01:30 LIGHTNING v MAPLE LEAFS, LIGHTNING -1.5 @ 1,9
02:00 PREDATORS v ISLANDERS, over 5.5 @ 2
04:30 KINGS v CANADIENS, CANADIENS -1.5 @ 4,3
#nhl #bukmacherka
LIGHTNING v MAPLE LEAFS, LIGHTNING @ 1,38
ako 2,07,
wszedlby Pan w to all in prosze pana?
@niepoprawny_marzyciel:
póki co jest nieźle bo 3z6 weszły, straty nie będzie, ale tak jak mówiłem miśki niestety nie ogarnęły i w regulaminowym czasie zremisowały (w sumie na początku chciałem grać remis tylko do końca w niego nie wierzyłem), natomiast stołeczni bez Olka nie dali sobie tak dobrze rady jak myślałem, chociaż do połowy 3 tercji wszystko układało się nienajgorzej, ale się rypło przez parisa
Chyba będę trzymał się z dala od hokeja ;).
Oglądasz ? Coś warto na live jechać ?
2-2 !
Sporo dziś zarobiłem, nie mogę spać i mi się nudzi, a to był jedyny sensowny bet :(