Aktywne Wpisy
Polejmnie +74
Seks bez zgody będzie gwałtem
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
- to główne założenie projektu modyfikującego definicję zgwałcenia w prawie karnym, którym dziś zajął się Sejm.
Politycy Pisu i Konfederacji, którzy sprzeciwiają się ustawie, nazywają ją "prezentem dla bezwzględnych i mściwych kobiet" i trudno nie przyznać im racji. Już niebawem na Facebooku będą krążyć porady prawne: "jak widzisz, że partner chce wziąć rozwod, oskarż go o gwalt". Wygrywasz wszystko: alimenty na dzieci, alimenty na siebie i w
dendii +87
Kibicujesz plusujesz, kibicujmy naszym braciom
#mecz
#mecz
#quadcopter #quadrocopter #fpv250
Twoj model ile kosztowal i gdzie kupiles jesli mozna wiedziec?
Aaa juz wiem,doczytalem komenty :)
Jesli chodzi o koszta to Apka za 300zl+ 100 na rx i tx, ekran za 120zl, odbiormik i nadajnik fpv plus kamera płytkowa jakies 200zł ale niestety lipny nadajnik :\ kamera mobius 240zl , ladowarka 130zl a sam quad i 7 baterii 900zl, chocoaz wart jest wiele wiecej. Kupowalem raczej za granica bo jest duzo taniej. Sa kity za jakies 400zl do
@fenomenalnie_miotam troszeczkę przesadzone, ale faktycznie dużo :) Mogę Ci podesłać części jak wrócę do domu około 16.
@blachodachowka wcześniej miałem biedronke i Syna x5c1, ale tak, to jest mój pierwszy składany samemu.
https://www.youtube.com/channel/UC1MhsRLFvTe86Xw7glrnqUA?app=desktop
Udźwignie to lustrzanke? :D