Wpis z mikrobloga

• 4
@Cezar1988 Składałem i wyszlo mnie wiecej niz planowalem.. Stwierdzilem, ze skoro juz skladam to zloze mercedesa i nie zaluje tej decyzji :D 110km/h na czysto wycisnie .. Wyslalem Ci na pw mniej wiecej ceny, licze, ze sie nie obrazisz :)
  • Odpowiedz
  • 4
@Cezar1988 Jednak bez Pw bo masz wylaczone, wiewc napisze tutaj.
Jesli chodzi o koszta to Apka za 300zl+ 100 na rx i tx, ekran za 120zl, odbiormik i nadajnik fpv plus kamera płytkowa jakies 200zł ale niestety lipny nadajnik :\ kamera mobius 240zl , ladowarka 130zl a sam quad i 7 baterii 900zl, chocoaz wart jest wiele wiecej. Kupowalem raczej za granica bo jest duzo taniej. Sa kity za jakies 400zl do
  • Odpowiedz
  • 0
@fenomenalnie_miotam dużo mam filmików na dysku, ale to takie latanie na razie koł nogi i nie chce mi się odrabiać. Obecnke brak dobrej pogody bym mógł ćwiczyć skilla a na początku trochę mnie ten quad przerażał, takie bydlę wyszło. Tutaj mam tylko dwa filniki, ostatni już na nowej kamerze. Będzie ładnie to coś więcej nagram i wrzucę

https://www.youtube.com/channel/UC1MhsRLFvTe86Xw7glrnqUA?app=desktop
  • Odpowiedz
  • 0
@tomaszek86: Za tyle spokojnie kupisz fajne pozycje, nie musisz składać tak jak ja. Zależy co Cię interesuje, wyścigi, rekreacja czy fotografia i wideo z nieba. Za bardzo fajne "klony" phantoma 2 za wiele mniejsza kwote a w prawie niczym mi nie odstepuja.
  • Odpowiedz
  • 0
@Greed: Prawdę mówiąc to nie wiem. Maksymalny ciąg wynosi 4 może 4,5 raza w stosunku do masy, a waży pewnie coś około 500g? Zważę go gdy wrócę, ale jest to klasa to wyścigów gdzie liczy się każdy gram. Co chcesz tak ciężkiego umieść? Do takich ładunków lepiej kupić lub zbudować jakiś większy, nawet może hexe :)
  • Odpowiedz