@bc04: Tak czy inaczej wiadomo już, że Rose wróci za najdalej 6 tygodni, także nie jest tak źle (chociaż usunięcie łękotki nie wróży niestety długiej kariery)
@MuzG: Skończy się jak z Royem. Trzeba będzie rozsądnie jego minutami zarządzać, a TT niestety nie słynie z dobrego rotowania grajkami (zajeżdżanie Butlera, Denga). Ale oby wrócił, chociaż z czasem jego kontrakt może być ciężarem dla Bulls
@kosteq64: Dwyane Wade miał usuwane łękotki zanim zaczął grać w NBA, więc nie wszystko jest stracone (fakt, teraz to już cień samego siebie, ale pierwsze 7-8 sezonów w NBA miał najwyższej klasy)
@MuzG: Nawet nie wiedziałem z tym Wade'm. Albo obiło mi się o uszy i wyleciało mi z głowy, ale skoro tak, to przy jego wybitnie atletycznym poziomie gry faktycznie są nadzieje. Tylko pytanie, czy Rose nie ma już blokady w głowie :)
@kosteq64: Wade w 2002 roku miał usuwaną jedną łękotkę (przesadziłem trochę pisząc w liczbie mnogiej). Ale wiadomo, że każdy organizm inaczej reaguje. Ja Derrickowi życzę jak najlepiej, ale szczerze wątpię czy uda mu się już wznieść na poziom taki jaki prezentował kiedyś.
@MuzG: Też mam niestety takie obawy. Pierwszy krok już nie ten, a jednak jego gra się opierała na atletyce i wbijaniu pod kosz. Rzucać za 3 na 40% raczej nie będzie, a same jego skille PG nie są na topowym poziomie
#nba #koszykowka #heheszki #humorobrazkowy
źródło: comment_bCNGehFKGROZ0pxMoaCCUt3naKDL23Yn.jpg
Pobierz